1500-1300Bütçe?
IPS panel şunu öneririm:
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam konudan sapmak istemiyorum ama imzayı nasıl renkli yaptınız ?Bütçe?
IPS panel şunu öneririm:
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Imza yerine gelip yazdığın yazıyı mouse ile seç sonra yukarisinda renk ayarı var ona tikla ordan istediğin rengi seçhocam konudan sapmak istemiyorum ama imzayı nasıl renkli yaptınız ?
Suan eski bi monitor kullaniyorum cok pahali olmayan 144hz monitor onerirmisiniz
kanka üşenmeden bütün renkleri seçtimi adam yani .dImza yerine gelip yazdığın yazıyı mouse ile seç sonra yukarisinda renk ayarı var ona tikla ordan istediğin rengi seç
Kanka zor bisi değil ki? 2-3 saniyeni alir bi cümleyi tek renge boyamak.kanka üşenmeden bütün renkleri seçtimi adam yani .d
yok be kanka css ile yapmışlardır büyük ihtimalleKanka zor bisi değil ki? 2-3 saniyeni alir bi cümleyi tek renge boyamak.
Ama rengarenk ise uğraşmıştır![]()
1500-1300