- Bütçe
- 8000
Arkadaşlar Merhaba,
Laptop kullanıyorum fakat küçük ekranda oynamaktan yoruldum ve bıktım, yavaş yavaş masaüstüne geçeceğim önce ekranı alayım 1-2 ay içerisinde de güzel bir kasa dizmeyi planlıyorum.
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ara ara MMO oynuyorum, bir şey alacağım zaman 1-2 hafta araştırır %100 emin olmadan alamam birinin beni ikna etmesi gerek
27 inch mi 25 inch mi almalıyım bunun kararını veremedim, 27 inch 1080P için çok büyük, FPS oyunlarında sorun yaşarsın diyenler var,almışken büyük ekran al alışırsın 27 inch'e diyenler var,
Panel konusunda IPS panele daha yakınım fakat önerileriniz varsa lütfen paylaşın.
Aklımda olan 3 adet monitör var aşağıya linklerini de bırakıyorum ama sizlerden ricam hangi monitör beni üzmez,tatmin eder lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçem maksimum 8 bin lira, bilgi sahibi tecrübeli arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Laptop kullanıyorum fakat küçük ekranda oynamaktan yoruldum ve bıktım, yavaş yavaş masaüstüne geçeceğim önce ekranı alayım 1-2 ay içerisinde de güzel bir kasa dizmeyi planlıyorum.
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ara ara MMO oynuyorum, bir şey alacağım zaman 1-2 hafta araştırır %100 emin olmadan alamam birinin beni ikna etmesi gerek
27 inch mi 25 inch mi almalıyım bunun kararını veremedim, 27 inch 1080P için çok büyük, FPS oyunlarında sorun yaşarsın diyenler var,almışken büyük ekran al alışırsın 27 inch'e diyenler var,
Panel konusunda IPS panele daha yakınım fakat önerileriniz varsa lütfen paylaşın.
Aklımda olan 3 adet monitör var aşağıya linklerini de bırakıyorum ama sizlerden ricam hangi monitör beni üzmez,tatmin eder lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçem maksimum 8 bin lira, bilgi sahibi tecrübeli arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/dell/dell-g2524h-25-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u.jpg)
Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2524H 25" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/samsung/samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming.jpg)
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/z/msi/msi-g27c4x-27-1-ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u.jpg)
MSI G27C4X 27" 1 ms Full HD Curved 250 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G27C4X 27" 1 ms Full HD Curved 250 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G27C4X 27" 1 ms Full HD Curved 250 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!