Monitör tavsiyesi ...

Wendyrz

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
7500
R5 7600 işlemci
7800xt ekran kartı

Yüksek hz istiyorum
Flat olsun
Vesa olsun
Düşük ms olsun
25 inç olsun
1920&1080 olsun çözünürlük

Bütçeyi arttirabilirim biraz daha bide ben marka olsun istiyorum Asus Msi gibi

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler @İsimbulamajim

@İsimbulamajim şimdi dicen bu ekran kartına bu çözünürlük olmaz diye yapicak bişey yok 2 k çözünürlüğe ihtiyacım yok FPS oyunu oynucam bende isterdim ama bütçe olmuyo ve 25 inç 2 k yok sanirim

O sisteme 2k yakışır. H27T22C alabilirsin. 1080p olarak da 24G42E.

Sistemin güzel dostum, 2K içinde ideal ama 27 İnç monitör özellikle FPS oyuncuları için çok ciddi zulüm yani kaliteli bir 1080 monitör alman iyi olur senin için.

Beyler adam 1080p istiyorum demiş, MSI gibi Asus gibi marka istiyorum demiş. Siz adamın isteklerini hiçe sayıp canınızın istediğini atıyorsunuz. Adam FPS oyunu oynayacağım diyor yüksek hz olsun diyor 180-200hz attığınız ürünler. Yok mu bu fiyata en azından 240hz?

Sistemin güzel dostum, 2K içinde ideal ama 27 İnç monitör özellikle FPS oyuncuları için çok ciddi zulüm yani kaliteli bir 1080 monitör alman iyi olur senin için.
Yok be, zulüm falan değil. Hardcore oynamıyorsan sorun olmaz. 27inç ile valorantta immortal, yücelik falan oldum. Aktif olarak da elmasım ama rank kasmıyorum. 24inç e sporcular, 27inç ise normal kullanıcılar için ideal.

Şimdi bunu sipariş verdim . Ölü piksel durumu nedir bunda garanti vs ölü piksel cıkarsa iade edebilirim değil mi ?

Beyler adam 1080p istiyorum demiş, MSI gibi Asus gibi marka istiyorum demiş. Siz adamın isteklerini hiçe sayıp canınızın istediğini atıyorsunuz. Adam FPS oyunu oynayacağım diyor yüksek hz olsun diyor 180-200hz attığınız ürünler. Yok mu bu fiyata en azından 240hz?
Al kardes marka ürün 320hz. İncelemesi de iyi. Sen iste yeter ki önerelim. 8k bandında marka ürün düzgün bir şey de yok bu arada. Bütçesini zorlaması gerekecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bunu sipariş verdim . Ölü piksel durumu nedir bunda garanti vs ölü piksel cıkarsa iade edebilirim değil mi ?
Hangi modeli verdin bilmiyorum ama asus, samsung vs farketmez 1-2 ölü piksel olunca markalar değişim yapmıyor. Ama değiştirme ve iade hakkın mevcut. THH ile hakkını alabilirsin.

Yok be, zulüm falan değil. Hardcore oynamıyorsan sorun olmaz. 27inç ile valorantta immortal, yücelik falan oldum. Aktif olarak da elmasım ama rank kasmıyorum. 24inç e sporcular, 27inç ise normal kullanıcılar için ideal.
Hardcore oynamak istiyorum valorant raze mainim ajanı izlemek keyifli YouTube video üretmek istiyorum Kanal büyürse etkileşim alırsa yayınlara başlamayı düşünüyorum ondan sonra akışına bırakacağım e Spor hayalim var küçüklüğümden beri iyi oynadığımı dusunuyorum

Al kardes marka ürün 320hz. İncelemesi de iyi. Sen iste yeter ki önerelim. 8k bandında marka ürün düzgün bir şey de yok bu arada. Bütçesini zorlaması gerekecek.

Hangi modeli verdin bilmiyorum ama asus, samsung vs farketmez 1-2 ölü piksel olunca markalar değişim yapmıyor. Ama değiştirme ve iade hakkın mevcut. THH ile hakkını alabilirsin.
Onerdigin baya guzelmis

KTC'ye indeks bilişim bakıyor. Yardımcı olurlar mı bilmiyorum. KTC ile kontak kurabileceğini de sanmam. İndeks yardımcı olmazsa THH tek çare. Zaten asus falanda bu tarz konularda yardımcı olmuyor. KTC alınca pek bir şey değişmeyecek.

Kronik sorunu falan varmıdır acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,999
Üyeler
187,605
Son üye
yavuz129
Geri