Brnim 1.800k monigör için bütçem var sizce hangisini almaliyim nette baktim biraz asus tuf vg24vq daha iyi gibi ama 24inch bu seferde diger monitörler bunun kadar saga sola hareket etmiyor
Dostum onun özellikleri neler kisaca bahsedermisin freesycn ve g sycn sagliyormuViewsonic Xg2405
Evet ikisinide sağlıyor.Dostum onun özellikleri neler kisaca bahsedermisin freesycn ve g sycn sagliyormu
Teşekkür ederim dostumEvet ikisinide sağlıyor.
Yukarı aşağı ayarlanabiliyor (asansör sistemi)
IPS panel var. Yani renklerim en iyi olduğu panel.
178° bakış açısı var.
Sağa sola ayarlanabiliyor.
Dikey konuma getirilebiliyor.
Diğer özelliklere viewsonic in sitesinden bakabilirsin
1800tlye nerde ben bulamadım daViewsonic Xg2405
1800tlye nerde ben bulamadım da
Peki başka bu kadar iyi renkleri olan monitör önerin varmiNe ara artmış 1700 düViewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG2405 ITOPYA'da.www.itopya.com
Peki başka bu kadar iyi renkleri olan monitör önerin varmi
Kanka ben tekirdagda oturuyorum ve oturdugum yerde kocaman bir vatan magazasi var bu monitör viewsonic gibi iyi renkler sunuyormu ondaki oanelin aynisimiMSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada XG2405 vatanda 1700TL fakat sadece üç şehirde var.
Vatanın sitesine girip baksana, o üç şehirden birinde yaşıyorsan vatana gidip 1700TL ye alabilirsin
Bide vatan sitesine girdimde hangi şehirde vsr bulamadimKanka ben tekirdagda oturuyorum ve oturdugum yerde kocaman bir vatan magazasi var bu monitör viewsonic gibi iyi renkler sunuyormu ondaki oanelin aynisimi
Buldum yokmuşKanka ben tekirdagda oturuyorum ve oturdugum yerde kocaman bir vatan magazasi var bu monitör viewsonic gibi iyi renkler sunuyormu ondaki oanelin aynisimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide vatan sitesine girdimde hangi şehirde vsr bulamadim
Evet bu monitör de renklerim en canlı olduğu panele sahipKanka ben tekirdagda oturuyorum ve oturdugum yerde kocaman bir vatan magazasi var bu monitör viewsonic gibi iyi renkler sunuyormu ondaki oanelin aynisimi
Bide vatan sitesine girdimde hangi şehirde vsr bulamadim
Buldum yokmuş