Monitör Tutucu Kullanamıyorum Farklı Bir Şey Lazım

Reaksiyon skoru
27
Masanın arkasında çıkıntı var direk düz masa değil. Arkasına takabileceğim bir yer yok monitör kendi tutucusu ile çok yukarıda ve ileride kaldı bunu geri almak istiyorum herhangi bir yöntem aksesuar var mı kullanabileceğim ?

masanin fotosunu atsan daha mantıklı değil mi :kekw:
1761762111290.webp

Masa tam bu değil ama sadece rengi farklı böyle bir masam varç

valla bu masayla işin zor anca delerek performans alırsın yada burda kullanlar vardı masa ile nerdeyse sıfıra yakın indirip kullananlar nasıl duruyor bilmiyorum :kekw:
Hahahaha masa değişme kararı aldım son şans burada bir icat çıkar diye sormuştum da en iyi tercih masa değişmek fazladan bir sebep olmuş oldu teşekkürler

Masanın arkasında çıkıntı var direk düz masa değil. Arkasına takabileceğim bir yer yok monitör kendi tutucusu ile çok yukarıda ve ileride kaldı bunu geri almak istiyorum herhangi bir yöntem aksesuar var mı kullanabileceğim ?
bende aynısı vardı arka tahtanın vidalarını söküp orayı aşağı indirdim sonra geri sıktım şuan çok iyi kullanıyorum masa yeni değilse kesebilirsin vidaları çıkaramıyosan bilemem

Hahahaha masa değişme kararı aldım son şans burada bir icat çıkar diye sormuştum da en iyi tercih masa değişmek fazladan bir sebep olmuş oldu teşekkürler
kasım indirimlerinde güzel model denk getirirsen bütçene uygun neden olmasın ama ugrasmiyim bunu modifiye edim diyorsan daha ucuza gelir orası ayrı :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,828
Üyeler
187,252
Son üye
Redaklor
Geri