Yardım Monitör tutucu önerisi

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
339
2 monitör kullanmayı planlıyorum bu yüzden monitör tutucu arıyorum. Ucuz önerisi olan var mı? Temu da kabul edilir :)

Bu linktekini önerenler olmuş. Şu an bu iyi gibi geldi bana ama başka öneriniz varsa açığım.

Hocam bu aletleri masaya sıkıştırarak takıyoruz ya. Benim masa biraz kalın gene de işe yarar mı yoksa ince bir masa mı lazım?
Ne kadar kalın?

1735547037218.png

o yuvarlak ile çizdiklerimi masana göre ayarlıyorsun ok ile gösterilen yere kadar indirebilirsin, kalınlığını bi kıyasla masanla

Son düzenleme:

Ekler

• 20241230_112902.jpg
    20241230_112902.jpg
    1.2 MB · Hit: 49
Baya kalın hocam o masalara göre ama sıkıştırnca tutar mı bilemiyorum
Hocam ben takabileceginizi sanmıyorum 1/1.5 karış kadar uzun gibi eğer ahşapsa tutucuyu takacağiniz yeri kesin yani kısaltın uzunluğunu öyle kullanın bi dostum öyle yapmıştı

bu web sitesindeki whatsapp numarasına masanın ölçülerini alıp danış, yardımcı olacaklardır
Hocam ben takabileceginizi sanmıyorum 1/1.5 karış kadar uzun gibi eğer ahşapsa tutucuyu takacağiniz yeri kesin yani kısaltın uzunluğunu öyle kullanın bi dostum öyle yapmıştı
Benim masa uygun değil sanırım buna. Mecbur o zaman ikili monitör yükseltici alıp onla devam edeyim hayatıma. Teşekkürler dostlar.

Geri