Selam dostlar Dell G2724d monitörüm var, tutucu almak istiyorum. Kullanan dostlar öneri yaparsa çok sevinirim.
Masanın arkası açık olması lazım ben dikkat etmeyip dalgınlıkla aldım monitör olmadığı içinde kutuyu açmamıstım 10. Gün fark ettimSelam dostlar Dell G2724d monitörüm var, tutucu almak istiyorum. Kullanan dostlar öneri yaparsa çok sevinirim.
masada vida kalınlığında delik varsa yine montaj yaparsınız. illaki masanın arkası değil yanları boşsa oraya da montajlayabilirsinMasanın arkası açık olması lazım ben dikkat etmeyip dalgınlıkla aldım monitör olmadığı içinde kutuyu açmamıstım 10. Gün fark ettim
İade ettim
Hiçbirsekilde montaj imkanı yoktu masa değişmem lazımdımasada vida kalınlığında delik varsa yine montaj yaparsınız. illaki masanın arkası değil yanları boşsa oraya da montajlayabilirsin
benimde masanın arkasına montaj olmadı ama kablo geçmesi için masa da kablo deliği vardı oraya montajladım bendeHiçbirsekilde montaj imkanı yoktu masa değişmem lazımdı
Bende o delik yok masa değiştirince cekerimbenimde masanın arkasına montaj olmadı ama kablo geçmesi için masa da kablo deliği vardı oraya montajladım bende
şimdiden al dursun kenarda zaten en düşük fiyatının 100 lira falan üstündeBende o delik yok masa değiştirince cekerim
Para kalmadı para olunca masa+kol+ 2. Monitşimdiden al dursun kenarda zaten en düşük fiyatının 100 lira falan üstünde
hb de peşin taksit 3 aya bölüyor aklında bulunsunPara kalmadı para olunca masa+kol+ 2. Monit
Taksitle almayı sevmiyorum alsamda çok nadirhb de peşin taksit 3 aya bölüyor aklında bulunsun