Neler Yeni

monitör ü nasıl bozabilirim?

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Bak arkadaşım
Bu teknolojik aletler bizim milli servetimiz lutfen boyle durduk yere kırıp bozma
Onun yerine düzgünce derdini anlat
Zaten kabul etmiyorsa kırsan bile almaz
Arkadaş doğru diyor çok cimriyse yenisini bile almaz.
Bu arada kusura bakma ama çok sinirlendim babana böyle iş olur mu ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Derman Dündar
herhalde oyle 20yaşıunda bim vvar arabayı sadece mecburr kaldırgında verıyor versede benzine bakıyor kilometrenin fotosunu çekıp oyle verıyor
içini bir tornavida yardımıyla aç en büyük kartın ortasına sertçe bastır. 1 kaç tanede darbe at oldu bitti.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bak arkadaşım
Bu teknolojik aletler bizim milli servetimiz lutfen boyle durduk yere kırıp bozma
herhalde oyle 20yaşıunda bim vvar arabayı sadece mecburr kaldırgında verıyor versede benzine bakıyor kilometrenin fotosunu çekıp oyle verıyor
Bu yazıdan sonra ümidim kalmadı benim.
Yani dostum yapacak bir şey yok.
Harçlık vs. verdiyse ve kendin biriktirdiysen onlar ile al.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Öncelikle ne desem bilemedim dostum Allah yardımcın olsun. Tavsiye etmem fakat monitöre overclockla yüksek montaj verirsen 3dk sonra çöpe atabilirsin. :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oha oha harbiden oha!

Abin dönünce
Hmm 12 km yakmış.
Kaç L benzin gitmiş 1.2
Benzinin fiyatı ne 6 TL 92 kuruş.
Şunla çarp böl gebert.

Oğluna seslenir (abine)
Oğğğlum harçlığından 8 lira 24 kuruş kestim

Çınar Yaşar

80+ Gold
İçini açıp dışarıdan fark edilmeyecek parçaların bazılarını çıkar sonra üstüne asit dök o parçaların sonra kolonya dök sonra yak sonra çöp arabasında ez ondan sonra al SpaceX roketi ile uzaya fırlat oradan SpaceX roketini patlat sonra o parçalar bir tane uyduya gelsin sonra ışın silahı ile o uyduyu patlat

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

-CrawL

80+ Gold
Bak arkadaşım
4-5kez anlattım gerçekten dinlemıyor 15yaşıma gelmişim telefon amıyor bozunca 1haftaya insafa gelır alır derslere giremem yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçini açıp dışarıdan fark edilmeyecek parçaların bazılarını çıkar sonra üstüne asit dök o parçaların sonra kolonya dök sonra yak sonra çöp arabasında ez ondan sonra al SpaceX roketi ile uzaya fırlat oradan SpaceX roketini patlat sonra o parçalar bir tane uyduya gelsin sonra ışın silahı ile o uyduyu patlat
Kahkafa Tufanı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Derman Dündar
işe gir reis ben 5 aydır calışıyom yarın game garajdan toplıyacam sistem . yarın kısıklı subesine gitcem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,612
Üyeler
161,476
Son üye
kadirrrrrr
Top Bottom