monitör usb leri okumuyor

eminn_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
leptop ekranını monitöre verdim leptopda 2 usb yeri var ama ben klavye mouse ve kulaklık takıcam oyun için 1 açık kalıyor monitöre taktığımda güç veriyor ama okumuyor kasalı bilgisayarda iken de böyleydi monitör usb girişleri sadece güç veriyor kullanılmıyor seçeneklerde ne klavye ne de kulaklık çıkmıyor windows görmüyor ne yapmam lazım bunları kullanamayacaksam bunlar neden var monitörüm aoc 24g2u

Printer kablosu gerekli.
Monitör kutu içeriğinden çıktıysa usb kısmını pcye printer soketini monitöre takıp usb portlarını kullanabilirsin.

Çıkmadıysa
çıkmadı da yüzde yüz gecikme vs olmadan çalışırmı peki bu kablo
Post automatically merged:

sesde gecikme olurmu kulaklıkta ya da mouse de gecikme benim için önemli profesyonel bir şekilde valorant oynuyorum

Arkadaşın belirttiği gibi yazıcı kablosu ile pcye bağladığında aktif oluyor oradaki usb girişileri.

leptop ekranını monitöre verdim leptopda 2 usb yeri var ama ben klavye mouse ve kulaklık takıcam oyun için 1 açık kalıyor monitöre taktığımda güç veriyor ama okumuyor kasalı bilgisayarda iken de böyleydi monitör usb girişleri sadece güç veriyor kullanılmıyor seçeneklerde ne klavye ne de kulaklık çıkmıyor windows görmüyor ne yapmam lazım bunları kullanamayacaksam bunlar neden var monitörüm aoc 24g2u
Bu konuda kullanman gereken kabloyu yazmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,398
Üyeler
190,910
Son üye
maxisero
Geri