Neler Yeni

Monitör ve Ekipman Tavsiyesi

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Deniz Bulut
Merhabalar , 7000 TL Bütçe mevcut.
Min 144 Hz Monitör , Kulaklık , Klavye ve Mouse önerisi istiyorum.
Monitör olarak aklımda , MSİ İPS Panel ve SAMSUNG VA PANEL . Samsungu alırsak ekipmana daha çok bütçe kalır ama bilemedim ne yapacağımı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Viper35

80+
Monitör olarak aklımda , MSİ İPS Panel ve SAMSUNG VA PANEL . Samsungu alırsak ekipmana daha çok bütçe kalır ama bilemedim ne yapacağımı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Va panelde çok fazla ghosting olur tavsiye etmem özellikle rekabetçi oyunları seviyorsan hiç düşünme.

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Deniz Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolu mu kablosuz mu istiyorsunuz ekipmanları ?
Bütçe dahilinde 4 ürün arıyorum hocam. 7000 TL bütçe var. Bu bütçeye kablosuz zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Va panelde çok fazla ghosting olur tavsiye etmem özellikle rekabetçi oyunları seviyorsan hiç düşünme.
Ghosting muhabbetinden haberim var. Abime hediye olarak alıyorum. Ama bütçe dahilinde ekipmanlara da bütçe açmak için samsungu düşünebilirim. Arasında 800tl fark oynuyor

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
hocam klavye mouse ve kulaklığı havit storeden bakabilirsiniz ips panel monıtorude alırsanız 8 bin tl gibi bütçeyle orta kalite bi ekipmanla kapatırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,230
Üyeler
170,695
Son üye
jo91
Top Bottom