yusufbehsat
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
Monitörüm 1440x900 çözünürlüğe sahip ama şu an ekranın yarısı gözükmüyor kaymış bir şekilde kaç kere auto yaptım tuştan monitörün düzelmiyor yardımcı olun lütfne.
Bi fotoğraf atar mısınız ?Monitörüm 1440x900 çözünürlüğe sahip ama şu an ekranın yarısı gözükmüyor kaymış bir şekilde kaç kere auto yaptım tuştan monitörün düzelmiyor yardımcı olun lütfne.
Bi fotoğraf atar mısınız ?
yapıyorum olmuyoırMonitörün ayarlarından yapıcaksınız, üzerindeki tuşlar aracılığı ile
diğer çözünürlükler oluyor ama bazılarında yine kayıyor modeli Hp w1907v
? heryerde birilerine etiket atıp gidiyorsunuz yardımcı olcak mısınız
Bilgim olmadığından ötürü bilgisi olan insanları yardıma çağırmak için etiketliyorum, söyledim zaten monitörün kendi ayarlarından ayarlamanız gerekdiğer çözünürlükler oluyor ama bazılarında yine kayıyor modeli Hp w1907v
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
? heryerde birilerine etiket atıp gidiyorsunuz yardımcı olcak mısınız
arkadaşın pcsinde denedim oldu benim laptopta kayık oluyorBilgim olmadığından ötürü bilgisi olan insanları yardıma çağırmak için etiketliyorum, söyledim zaten monitörün kendi ayarlarından ayarlamanız gerek
Laptopunuzun markası, modeli nedirarkadaşın pcsinde denedim oldu benim laptopta kayık oluyor
lenovo t530 thinkpad kardeşimin pcsinde de aynı sorun oldu ama kasada olmadıLaptopunuzun markası, modeli nedir