Yağız 111
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 878
Bütçe düşükse en alınabilir olabilirVA panel belki de en alınabilir panel tipi olabilir VA panel olmasında sakınca yok.
Bütçe düşükse en alınabilir olabilirVA panel belki de en alınabilir panel tipi olabilir VA panel olmasında sakınca yok.
zaten biriktirmeye çalisiyorum ama para sorun degil odamda 3 tane monıtor var ve hepsı 1366x768 ve memnun degilim olabiledigince ucuz olsun ıstedımDostum bu var ;
Everest M-335 21.5" VGA+HDMI Çerçevesiz LED Monitör
Para biriktirip daha iyisini almanı öneririm.
Peki .zaten biriktirmeye çalisiyorum ama para sorun degil odamda 3 tane monıtor var ve hepsı 1366x768 ve memnun degilim olabiledigince ucuz olsun ıstedım
dediğiniz monitör 700tlben şey düşünmüştüm lg 22mk400hb bazen 580 TL civarlarında görüyorüm
Bütçe yüksekse de fark etmez ki. IPS panel çok göz yorar, TN ise gerekli renk doygunluğunu veremez. VA panel ise ikisinin birleşimi gibi gayet güzel bir görüntü veriyor. Tüm panel tiplerini kullandığımdan dolayı yazıyorum bunları.Bütçe düşükse en alınabilir olabilir
500-600 tl sistem olarak hem ps4te hemde 2. ekran olarak kullanacagımSistem ve bütçe nedir?
bazen 580 TL'ye goruyorumdediğiniz monitör 700tl