Monitörde bir anda leke oldu

Flarion

80+
Reaksiyon skoru
35
baya eski bi monitör 5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. sabah kalktığımda böyle bi leke vardı ölü pixel böyle olmuyor diye biliyorum ölü pixel değil gibi ne olabilir neyle alakalı olabilir. darbe falanda almadı yani monitör durduk yere bi anda sabah açtım bilgisayarı vardı. fotoğrafı ekte. ölü pixel kadar küçük değil bu arada o yüzden öyle düşünüyorum boyutu pirinç tanesi kadar var

Ekler

• WhatsApp Image 2025-07-20 at 14.56.43_21a981b8.webp
    WhatsApp Image 2025-07-20 at 14.56.43_21a981b8.webp
    688.5 KB · Hit: 24
O %99 böcek.
Aynısı başıma geldi.
Hatta böcek içerde ölüp içeride yapışıp kaldı. Yıllardır aynı şekilde durıyor monitörümde...

Bu rutubet böceği galiba nemli bir yerde mi oturuyorsun?

baya eski bi monitör 5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. sabah kalktığımda böyle bi leke vardı ölü pixel böyle olmuyor diye biliyorum ölü pixel değil gibi ne olabilir neyle alakalı olabilir. darbe falanda almadı yani monitör durduk yere bi anda sabah açtım bilgisayarı vardı. fotoğrafı ekte. ölü pixel kadar küçük değil bu arada o yüzden öyle düşünüyorum boyutu pirinç tanesi kadar var
Geçen bundan daha büyük bir böcekli tv geldi panelin arkasında ölmüş mü ne olmuş larva gibi etrafı ağ kaplıydı. Çözümü şu hocam monitörü açıyorsun paneli kaldırıyorsun arkasından böceği çıkarıyorsunuz

Geri