Neler Yeni

monitörde ghosting var mı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
monitörün curvedmi bilmiyorum ama genelde curvedlerde hep ghosting oluyor. monitörün tuş ayarlarından response time yada overdrive gibi şeyler varsa ultra hızlı yada fast en yüksek hangis varsa onları aktif ediniz oyunlarda sorun yaşıyormusun ona bak birde bendede ufo testingde ghosting var ama oyunlarda gözle görülür hiç bir şey yok.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
monitörün curvedmi bilmiyorum ama genelde curvedlerde hep ghosting oluyor. monitörün tuş ayarlarından response time yada overdrive gibi şeyler varsa ultra hızlı yada fast en yüksek hangis varsa onları aktif ediniz oyunlarda sorun yaşıyormusun ona bak birde bendede ufo testingde ghosting var ama oyunlarda gözle görülür hiç bir şey yok.
Curved monitörüm süper fastte hiç bir oyunda belli olmuyor ama ses of thieveste acayip belli oluyor kalaslara bakıp kafamı sallıyınca acayip belli oluyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Curved monitörüm süper fastte hiç bir oyunda belli olmuyor ama ses of thieveste acayip belli oluyor kalaslara bakıp kafamı sallıyınca acayip belli oluyor
bu response time ayarlarında ultra hızlı yaptığımızda sadece amacı ghosting mi azaltmak oluyor başka fayadaları nedir çok merak ediyorum ama bulamıyorum mesala açtığımda ultra hızlı cs go oyununda picklerde rakip gerçekten çok hızlı çıkıyor etkisi oluyor gözle görülür kapatınca o olay gidiyor.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
bu response time ayarlarında ultra hızlı yaptığımızda sadece amacı ghosting mi azaltmak oluyor başka fayadaları nedir çok merak ediyorum ama bulamıyorum mesala açtığımda ultra hızlı cs go oyununda picklerde rakip gerçekten çok hızlı çıkıyor etkisi oluyor gözle görülür kapatınca o olay gidiyor.
Hocam ben kapatınca monitör ghostingden geçilmiyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Hocam ben kapatınca monitör ghostingden geçilmiyor
benim monitörde bide fazladan giriş geçikmesi özelliği var onu açınca response time kapanıyor geçikmeyi açınca mousede bi hızlanma tepki oluyor ama response time açıyorum genelde zamanında vx2458 c mhd monitörü 1.300 tly aldım ama 144 hz bi faydası yok benim tarafımdan. 165hz altını önermiyorum.

Top Bottom