Gözle baktığımda en alt ufoda gölgelenme yok fakat orta ufoda biraz üst ufoda daha çok gölgelenme var. Bu durumda ghosting oluyor mu. Hepsinde mi gölgelenme olmaması lazımaga yanlış anlama ama bu şekilde görülmez. Yani ss alarak göremeyiz. Senin onu çıplak gözle görmen gerek.. ya da bizim.. telefonla çekersen belki bir nebze anlarız.
Kanka niye SS aldın telefonla çek.Asus vg247q1a yeni monitör aldım. Ekte ufo testinde en alttaki ufoda gölgelenme yok fakat orta da ve üst ufoda gölgelenme var. Monitörde ghosting var mı ?
Hocam düzgün çekememişsiniz, bu görüntüye bakarak hafif ghosting olduğu gözüküyor. Biraz daha net çekip atar mısınız ?Telefonla çektiğim görüntü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ready yazısı olduğunda ghosting yok diyorlar ondan dolayı ss aldım
Hocam düzgün çekememişsiniz, bu görüntüye bakarak hafif ghosting olduğu gözüküyor. Biraz daha net çekip atar mısınız ?
Kanka niye SS aldın telefonla çek.
Telefonla çektiğimde bu şekildeaga yanlış anlama ama bu şekilde görülmez. Yani ss alarak göremeyiz. Senin onu çıplak gözle görmen gerek.. ya da bizim.. telefonla çekersen belki bir nebze anlarız.
Var, zaten HİÇ olmayan bir monitör görmedim ben.Telefonla çektiğimde bu şekilde
Emin misiniz monitör yorumlarında ghosting sorunu yok vs yorumlarda yazılıydıVar, zaten HİÇ olmayan bir monitör görmedim ben.
Ghosting olmayan monitör yok. Çok az bile olsa olur. Onlar çok yok anlamında demiştir ya da sağlam bir monitör kullanmamışlardır. Ne bunun modeli?Emin misiniz monitör yorumlarında ghosting sorunu yok vs yorumlarda yazılıydı
Asus tuf Asus vg247q1aGhosting olmayan monitör yok. Çok az bile olsa olur. Onlar çok yok anlamında demiştir ya da sağlam bir monitör kullanmamışlardır. Ne bunun modeli?
1 MS GTG değeri yok ve VA panel. Hiç ghosting olmama olasılığı yok.Asus tuf Asus vg247q1a