Arkadaşlar Yeni Monitör Aldım Monitörde Ghosting Varmı Yokmu Bilmiyorum Yardım Ederseniz Sevinirim
böyle bir şey ifade etmez bakarken arkasında bir şey var mı yada gözün ağrıyor mu ona bak direkt kusursuz takip edebiliyorsan arkada iz kalmıyorsa yoktur böyle pek anlaşılmazArkadaşlar Yeni Monitör Aldım Monitörde Ghosting Varmı Yokmu Bilmiyorum Yardım Ederseniz Sevinirim
tamamdır sagol kanka iade ediyorum monitörüVar knk
tamamdır kanka sagolasın iade ediyorumVar gibi duruyor
Modeli nedirtamamdır sagol kanka iade ediyorum monitörü
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır kanka sagolasın iade ediyorum
Var knk
nasıl var kanka tertemiz görüntüVar gibi duruyor
Va panel ise tüm Va panel lerde ghosting var normal kullanımda rahatsız etmiyorsa iade etmetamamdır sagol kanka iade ediyorum monitörü
tamamdır kanka sagolasın iade ediyorum
Gözünle baktığına eminmisinnasıl var kanka tertemiz görüntü
Nasıl tertemiz görüntü ufoların arkasındaki izleri görmüyor musun?nasıl var kanka tertemiz görüntü
asus tuf gamıng vg24vq1b 23.8 165hzModeli nedir
asus tuf gamıng vg24vq1b 23.8 165hzhangi monitör bu ben göremedim gosting
ghostingi yanlış anlıyorsunuz iz değil çoklu ufo olması lazım hangisinin gerçek olduğunu bilememen lazım bunlarda tek ufo varNasıl tertemiz görüntü ufoların arkasındaki izleri görmüyor musun?
ben gözümle bakıyorum da sen arka gözünle bakıyorsun sanırımVa panel ise tüm Va panel lerde ghosting var normal kullanımda rahatsız etmiyorsa iade etme
Gözünle baktığına eminmisin
va panel kanka bana 4kbütcem var güzel performans monitörler tavsiye edermisinVa panel ise tüm Va panel lerde ghosting var normal kullanımda rahatsız etmiyorsa iade etme
Gözünle baktığına eminmisin