Monitörde hoparlör var ama ses gelmiyor

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Rampage Ellipse EL27R240Q kullanıyorum ancak hoparlör ses vermiyor neden olabilir

Ses düzey karıştırıcısında monitörün hoparlörü gözüküyor mu gözüküyorsa seçili mi

Ekler

• 1761338227640.webp
    1761338227640.webp
    9.4 KB · Hit: 29
Hocam devre dışı gözüküyor şuan ezberden bilmiyorum ama onu etkinleştirip çıkış cihazı olarak ayarlayabilirsen muhtemelen ses alabilirsin
etkinleştirdim ama ses vermiyor nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle şuan ayarlar heryderden full ses ancak vermiyor

Ekler

• 1761338786250.webp
    1761338786250.webp
    15.1 KB · Hit: 17
etkinleştirdim ama ses vermiyor nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle şuan ayarlar heryderden full ses ancak vermiyor
Hoparlörü denediniz mi hocam bazen ondan veriyor. Bide alt girişler hava için oluyor bazen

Hoparlörü denediniz mi hocam bazen ondan veriyor. Bide alt girişler hava için oluyor bazen
hoparlör olan eskiden kalma bi ses değiştirme uygulamasının giriş çıkışı monitör çıkıyor sadece oda vermiyor
dediğiniz gibi belki havalandırma içindir bilemiyorum zaten monitör seçeneğini sunan nvidia şüphelenmedim değil

hoparlör olan eskiden kalma bi ses değiştirme uygulamasının giriş çıkışı monitör çıkıyor sadece oda vermiyor
dediğiniz gibi belki havalandırma içindir bilemiyorum zaten monitör seçeneğini sunan nvidia şüphelenmedim değil
Şöyle bi bilgi buldum hocam sizde araştırın ama doğruluk payından emin değilim

Ekler

• IMG_4425.webp
    IMG_4425.webp
    37.4 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
Dahili hoparlör yoksa o seçenek monitörün arkasında jak girişi olduğu için gözüküyordur benim monitör de aynı şekil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,708
Üyeler
186,100
Son üye
captbatuhan
Geri