Jak girişlerini vs taktinmi?Rampage Ellipse EL27R240Q kullanıyorum ancak hoparlör ses vermiyor neden olabilir
Jak girişi varmı?hocam monitörde dahili hoparlör yokmu alttaki çıkışlar hoparlör değilmi benmi yanlış anladım![]()
Hocam devre dışı gözüküyor şuan ezberden bilmiyorum ama onu etkinleştirip çıkış cihazı olarak ayarlayabilirsen muhtemelen ses alabilirsinböyle görünüyor
ve evet altta 1 adet jak var
etkinleştirdim ama ses vermiyor nedenseHocam devre dışı gözüküyor şuan ezberden bilmiyorum ama onu etkinleştirip çıkış cihazı olarak ayarlayabilirsen muhtemelen ses alabilirsin
Hoparlörü denediniz mi hocam bazen ondan veriyor. Bide alt girişler hava için oluyor bazenetkinleştirdim ama ses vermiyor nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle şuan ayarlar heryderden full ses ancak vermiyor
hoparlör olan eskiden kalma bi ses değiştirme uygulamasının giriş çıkışı monitör çıkıyor sadece oda vermiyorHoparlörü denediniz mi hocam bazen ondan veriyor. Bide alt girişler hava için oluyor bazen
Şöyle bi bilgi buldum hocam sizde araştırın ama doğruluk payından emin değilimhoparlör olan eskiden kalma bi ses değiştirme uygulamasının giriş çıkışı monitör çıkıyor sadece oda vermiyor
dediğiniz gibi belki havalandırma içindir bilemiyorum zaten monitör seçeneğini sunan nvidia şüphelenmedim değil
https://forum.donanimarsivi.com/konu/sinirli-sayida-rampage-elllipse-27-2k-240hz-0-5ms-beyaz-monitor-10-299-tl.1005281/?utm_sourceetkinleştirdim ama ses vermiyor nedense
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle şuan ayarlar heryderden full ses ancak vermiyor