Dark Net User
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sence değiştirmeli miyim geçeilirmiDurum monitörün Sync teknolojisi olmamasından da kaynaklanıyor olabilir.
sence değiştirmeli miyim geçeilirmiDurum monitörün Sync teknolojisi olmamasından da kaynaklanıyor olabilir.
videoya alma imkanınız var mıdır?valla bilmiyom olabilir
olm bende para var monitör alacak kadar burs var bende ama veliler işe no diyorhocam zaten vgalı olduğunu biliyoruz. Mecbur kaldınız biliyorum ama bence vgalı monitörünüzü satıp biraz para biriktirip hdmi lı dp li monitör almak daha mantıklı
aynen sync olmadığı için olabilir videoya alırsanız anlarızsence değiştirmeli miyim geçeilirmi
babamın ofisindeyim ordaki pcden yazıyom malesefvideoya alma imkanınız var mıdır?
daha napayım dostum ben. Babanı anneni ikna edeceksinolm bende para var monitör alacak kadar burs var bende ama veliler işe no diyor
yapacak bişe yok artık ikna edecezaynen sync olmadığı için olabilir videoya alırsanız anlarız
teşekürler vaktin içindaha napayım dostum ben. Babanı anneni ikna edeceksin
bu kötü oldu. Müsait olduğunuz bir vakit yeniden konu açın yada konuyu hortlatın cevap gelirbabamın ofisindeyim ordaki pcden yazıyom malesef
tmmdırbu kötü oldu. Müsait olduğunuz bir vakit yeniden konu açın yada konuyu hortlatın cevap gelir
alırım evde videoya burda atarımvideoya alma imkanınız var mıdır?
Güzel bir sistemin varsa iyi olur.sence değiştirmeli miyim geçeilirmi
tamamdır özelden de atabilirsiniz mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırımtmmdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
alırım evde videoya burda atarım