monitörde pixelleşme

7777

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bende ViewSonic XG2405 var alalı 1 ay oldu. ilk başlarda görüntü güzeldi sonradan görüntü netliği bozuldu pixel pixel oldu ve ghosting olmaya başladı. Monitörü 1920x1080 , 144 hz ve netlik fulde kullanıyorum. Oyunlarda iyi fps alıyorum ama pixelleşme yüzünden kasıyormuş hissiyatı yaratıyor. Bu olaylar COD Warzone indirdikten sonra oldu düzeltmeme yardımcı olur musunuz

aldım

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    200.8 KB · Hit: 50
Pixelleşme derken, oyuna girdiğinizde örnek olarak telefonla ekranı çeker misiniz?

Pixelleşme göremiyorum ben.

Pixelleşme derken, oyuna girdiğinizde örnek olarak telefonla ekranı çeker misiniz?
bu monitörde fps modu ,rpg modu, film modu vb. modlar var. Fps modunu seçersem görüntü kalitesi düşüyor ama benimki fps modunda değilken de çözünürlük düşük.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
bu monitörde fps modu ,rpg modu, film modu vb. modlar var. Fps modunu seçersem görüntü kalitesi düşüyor ama benimki fps modunda değilken de çözünürlük düşük.
Bende de var bu modlar, farklı marka ama. Çözünürlüğe değil renk ve netlikle oynuyorlar genelde. Attığınız fotoğrafta bir sorun göremedim, ekranda sıkıntı olabilir. Fotoğraf veya video atar mısınız?

Pixelleşme göremiyorum ben.
ben her akşam valorant oynuyorum monitörü ilk aldığımda görüntü böyle değildi bi akşam cod warzone indirdim sonra beğenmedim sildim ve ertesi akşam valorant girdiğimde çözünürlük düşüktü, ama monitörün çözünürlük ayarı fullde

ben her akşam valorant oynuyorum monitörü ilk aldığımda görüntü böyle değildi bi akşam cod warzone indirdim sonra beğenmedim sildim ve ertesi akşam valorant girdiğimde çözünürlük düşüktü, ama monitörün çözünürlük ayarı fullde
Ayarlarından yükseltin çözünürlüğü.

Bende de var bu modlar, farklı marka ama. Çözünürlüğe değil renk ve netlikle oynuyorlar genelde. Attığınız fotoğrafta bir sorun göremedim, ekranda sıkıntı olabilir. Fotoğraf veya video atar mısınız?
tabi fotoğraf atarım nasıl bi fotoğraf istersiniz. Oyun içindeyken mi yoksa monitörün ayar menüsünün fotoğrafını mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Geri