Monitorde tepki suresi neden fazla

Bestistaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264
Merhaba, Msi GP75 Leopard 9SD 144HZ 3ms bir ekrana sahip, ama testlerde ekran daha fazla gecikme degerine sahip neden ?
Response.webp

Gordüğünüz gibi Response Time Grey 50% / Grey 80% 8ms ve Response Time Black / White 8.4 neden bole

3ms olması 3ms'e kadar tepki süresi sunabileceği anlamına geliyor diye biliyorum. Yoksa bu değerin üstünde çalışır zaten. Hatta Freesync açınca bile 4-5ms'lik bir gecikme oluyormuş. Bu yüzden monitör alırken ms değerlerini fazla önemsemeyin diyoruz.

3ms olması 3ms'e kadar tepki süresi sunabileceği anlamına gelir. Yoksa bu değerin üstünde çalışıyor zaten. Hatta Freesync açınca bile 4-5ms'lik bir gecikme oluyor. Bu yüzden monitör alırken ms değerlerini fazla önemsemeyin diyoruz.
Teşşekürler bir sorum daha olucaktı Msi GL75 10nesil intel islemciyle 120hz ekrana sahip, 144hz gerek varmı ve Msi GP75 Leopard`ile aralarında ekranın tepki süresinden başka fark göremedim
GL75.webp

Gördüğün gibi tepki süresi fazla sence bu kötü bir deger mi? GP75 mi, GL75 mi hangisini tercih etmeliyim

Teşşekürler bir sorum daha olucaktı MSI GL75 10nesil Intel islemciyle 120hz ekrana sahip, 144hz gerek varmı ve MSI GP75 Leopard`ile aralarında ekranın tepki süresinden başka fark göremedim
Alıntıyı görüntüle

Gördüğün gibi tepki süresi fazla sence bu kötü bir deger mi? GP75 mi, GL75 mi hangisini tercih etmeliyim
Hayır değerler iyi. Laptoplarda 120hz kullanılıyor zaten. 144hz ile arasında aman aman bir fark yok. Alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri