Monitörde yırtılmalar mevcut ne yapayım?

hocam extrack dedim an kapanıyor
E öyle olacak zaten. Extract demeden önce hangi dosya yolunu seçtiyseniz oraya kuracak dosyaları. Extract tıkladıktan sonra seçtiğiniz dosya yoluna gidip kurmuş olduğunuz dosyayı çalıştırın.

E öyle olacak zaten. Extract demeden önce hangi dosya yolunu seçtiyseniz oraya kuracak dosyaları. Extract tıkladıktan sonra seçtiğiniz dosya yoluna gidip kurmuş olduğunuz dosyayı çalıştırın.
Kanka korkmaya başladım yeniden başlattı çözünürlük düştü Hz 64 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çezünürlülük düzeldi kuruyom şimdi driveri inş sorun olmaz

Kanka korkmaya başladım yeniden başlattı çözünürlük düştü Hz 64 oldu

çezünürlülük düzeldi kuruyom şimdi driveri inş sorun olmaz
Korkulacak bir şey yok sürücüyü kurduğun zaman düzelecek.

dostum sürücüyü kurdum hala aynı ne yapacam ben iade etsemmiki
Ss atar mısın? Bu pek monitörlük bir sıkıntı gibi durmuyor. En azından Ekran Kartı sekmesinin görünmesi gerekirdi.

Ss atar mısın? Bu pek monitörlük bir sıkıntı gibi durmuyor. En azından Ekran Kartı sekmesinin görünmesi gerekirdi.
1691339857878.png

vsync açıp deneyebilir misiniz

23.5.2 sonrası sürümlerde o kısım gözükmüyor, 23.5.2 kurarsanız gözükür
hangi sürüm hocam dediğiniz 2 sürümde aynı

23.7 lerde gözükmüyor, 23.5 lerde gözüküyor
Aynen ondan şüphelenip kendiminkini şimdi güncelledim harbiden de öyleymiş. Ama çözümünü buldum. Aynı sekmeler mevcut yine fakat Ayarlar menüsünde değil. Oyun sekmesine taşınmış.
bunu silip 23.5 yüklesem eski sürüm olduğu için sorun olurmu performansta felan uyarı verirmi
Gerek yok. Adrenalin yazılımını açın. Üstten Oyun > Ekran sekmesine gidin. Oradan aktif edebilirsiniz FreeSync ayarını.

1691340292098.png

Aynen ondan şüphelenip kendiminkini şimdi güncelledim harbiden de öyleymiş. Ama çözümünü buldum. Aynı sekmeler mevcut yine fakat Ayarlar menüsünde değil. Oyun sekmesine taşınmış.

Gerek yok. Adrenalin yazılımını açın. Üstten Oyun > Ekran sekmesine gidin. Oradan aktif edebilirsiniz FreeSync ayarını.

Alıntıyı görüntüle
burayamı saklamışlar bide, max amd zekası

Alıntıyı görüntüle
kaç saat kafamı yorduğum şeye bak, ama desteklenmniyor diyor abi şaka gibi saşdaki tuşlarda freesync var gözüküyor

kaç saat kafamı yorduğum şeye bak, ama desteklenmniyor diyor abi şaka gibi saşdaki tuşlarda freesync var gözüküyor
tamam tamam açtım aga freesync yi herkese teşekkürler oldu sounda

Alıntıyı görüntüle
Dostum hala devam ediyor bu yırtılma olayı iade edilen her halde ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri