Yardım Monitördeki bu ayarlar nedir?

barista

80+
Reaksiyon skoru
70
Arkadaşlar yeni bir monitör aldım ayarlarında 1ms mode diye bir seçenek var aktif edersem freesync premium kapanıyor. Yani birini aktif edince diğerini kapatmam gerekiyor hangisini kullanayım.

Yanıt verme zamanında da 3 tane ayar var Standart/Gelişmiş/Ultra Hızlı hangi ayarı hangi seçenekte bırakırsam daha iyi olur bilgilendirir misiniz?

%75 Cs2 %25 hikayeli oyunlar oynuyorum.

Ayrıca monitörün aygıt yöneticisinde aktif gözükmesine rağmen hoparlörlerden ses alamıyorum

Monitör link: https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2758A-2K-PRO-3

Arkadaşlar yeni bir monitör aldım ayarlarında 1ms mode diye bir seçenek var aktif edersem freesync premium kapanıyor. Yani birini aktif edince diğerini kapatmam gerekiyor hangisini kullanayım.

Yanıt verme zamanında da 3 tane ayar var Standart/Gelişmiş/Ultra Hızlı hangi ayarı hangi seçenekte bırakırsam daha iyi olur bilgilendirir misiniz?

%75 Cs2 %25 hikayeli oyunlar oynuyorum.

Ayrıca monitörün aygıt yöneticisinde aktif gözükmesine rağmen hoparlörlerden ses alamıyorum

Monitör link: https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2758A-2K-PRO-3
Hoparlör kısmından monitöre geçiyor musun ses için? alt görselde olduğu gibi. Ultra Hızlıda MPRT 1ms yapıyor büyük ihtimalle o yüzdende freesync kapatıyor eğer ekranda yırtılma olmuyorsa açmana gerek yok ancak en detaylı bilgiyi tayfun hocam verir. @Tayfunns
1756666013442.webp

MPRT modu o. Çoğu monitörde iyi çalışmaz.

Tüm overdrive modlarında ufo ghosting testi yapıp, ufoyu baştan sona takip eden video çekip ve Youtube'a liste dışı olarak video yükleyip bize gönderebilir misiniz?
Hocam sizi isminizdeki İ yüzünden düzgün etiketleyemiyorum. Önce sizi etiketleyecektimde. ODnin fazla olması nasıl bir sorun doğurabilir tayfun hocamla konuştum ama yakalamışken size de sorayım.

Hoparlör kısmından monitöre geçiyor musun ses için? alt görselde olduğu gibi. Ultra Hızlıda MPRT 1ms yapıyor büyük ihtimalle o yüzdende freesync kapatıyor eğer ekranda yırtılma olmuyorsa açmana gerek yok ancak en detaylı bilgiyi tayfun hocam verir. @Tayfunns
Alıntıyı görüntüle
Tabi hocam çıkış cihazı monitör seçili ancak ses yok

Tabi hocam çıkış cihazı monitör seçili ancak ses yok
OSD menüsünden sesi bulup ses seviyesine bakar mısın? Epeyde ve sitesinde hoparlör ile ilgili bilgi bulamadım
1756667476628.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OSD menüde on mu ve %100 mü bakın hocam.
1756667635532.webp

MPRT modu o. Çoğu monitörde iyi çalışmaz.

Tüm overdrive modlarında ufo ghosting testi yapıp, ufoyu baştan sona takip eden video çekip ve Youtube'a liste dışı olarak video yükleyip bize gönderebilir misiniz?

İş yapar mı bu video başka bir şekilde çekmem gerekirse çekebilirim.

Buradaki rehbere göre ayarları yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,197
Üyeler
187,794
Son üye
xzhbali
Geri