Monitörden Yanık kokusu geliyor

https://www.hepsiburada.com/viewson...MI8PeP96ej7QIVD5iyCh3xbwC6EAAYASAAEgKSUvD_BwE Arkadaşlar monitörden yanık kokusu geliyor hdmi ile bağlanıyorum arada sırada ekranın yukarısında çizgiler gidip geliyor yardım edersiniz sevinirim alalı 2 gün oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nedeni ne olabilir sizce değiştirmeli miyim ?
Monitörden yanık kokusu geliyor diyorsunuz bunda emin misiniz eminsen tabii ki değişmen gerekiyor yoksa psikolojik olarak mı öyle koku alıyorsun ev halkından başka birine çağır koklattır nereden geldiğinden emin ol

Monitörden yanık kokusu geliyor diyorsunuz bunda emin misiniz eminsen tabii ki değişmen gerekiyor yoksa psikolojik olarak mı öyle koku alıyorsun ev halkından başka birine çağır koklattır nereden geldiğinden emin ol
onlarada koklattım normal koku diyorlar sanırım ben kafama çok taktım o yüzden olabilir tavsiyeniz için teşekkürler bir soru daha sormak istiyorum masa üstündeyken falan 144 hz yaptığım zaman ara sıra monitörün yukarasında siyah bir şey çıkıp gidiyor 10 dk bir ama 120 hz deyken falan yok acaba hdmi kablo yüzünden midir ? display port alsam düzelir mi sizce

onlarada koklattım normal koku diyorlar sanırım ben kafama çok taktım o yüzden olabilir tavsiyeniz için teşekkürler bir soru daha sormak istiyorum masa üstündeyken falan 144 hz yaptığım zaman ara sıra monitörün yukarasında siyah bir şey çıkıp gidiyor 10 dk bir ama 120 hz deyken falan yok acaba hdmi kablo yüzünden midir ? display port alsam düzelir mi sizce
HDMI kaynaklı olabilir bazı hdmı kabloları maksimum 120 hz destekliyor DP kullanman daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,102
Üyeler
192,610
Son üye
seyituguz
Geri