Ben de onu kast etmiştim. Yeterli güç vermeyebilir.Denedim. Mevcut güç kaynağının işlemci beslemesini ölçtüm. her şey normal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir onu denemedim elimde yok 350 w yeterli değil mi acaba?
İşlemci ayaklarına baktım hepsi düz. Anakartın üstünü kontrol ettim kırık veya kopan bir yer var mı diye oda yok. Çıkmazdayım.Anakart net görüntü upload edebilir misin arkalı önlü, İşlemci ayaklarını ?
Elinde ne ekran kartı var bide işlemci ne hepsini hesapla kaç PSU watt istiyor ona bak belkide güç yetmiyordurDenedim. Mevcut güç kaynağının işlemci beslemesini ölçtüm. her şey normal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir onu denemedim elimde yok 350 w yeterli değil mi acaba?
Ben bu anakartı ve işlemciyi 400w ile çalıştırmıştım zaten bozuk olmasına o yüzden ihtimal vermiyorum.Ben de onu kast etmiştim. Yeterli güç vermeyebilir.
Sen baktın keşke bende bakabilseydimİşlemci ayaklarına baktım hepsi düz. Anakartın üstünü kontrol ettim kırık veya kopan bir yer var mı diye oda yok. Çıkmazdayım.
Gt220 var. Onboard yapınca yetmesi lazım değilmi?Elinde ne ekran kartı var bide işlemci ne hepsini hesapla kaç PSU watt istiyor ona bak belkide güç yetmiyordur
3 mb geçiyor deneyim biraz daha piksel düşürüpSen baktın keşke bende bakabilseydim![]()
tamam o zman PSU yetmiyor elinde 350W psu var onu kullanıyorsun demi ? yoksa 400w mıBen bu anakartı ve işlemciyi 400w ile çalıştırmıştım zaten bozuk olmasına o yüzden ihtimal vermiyorum.
350 w ile deniyorum. Ama ekran kartı sökük. Yetmesi gerekmiyor mu?tamam o zman PSU yetmiyor elinde 350W psu var onu kullanıyorsun demi ? yoksa 400w mı
Yetebilir, fakat güç kaynağı 350W vermiyorsa, boşuna zaman kaybedersiniz.350 w ile deniyorum. Ama ekran kartı sökük. Yetmesi gerekmiyor mu?
Sen baktın keşke bende bakabilseydim![]()
Sen baktın keşke bende bakabilseydim![]()
Olabilir 400w ile denemem lazımYetebilir, fakat güç kaynağı 350W vermiyorsa, boşuna zaman kaybedersiniz.
400w bulmam lazım bakalım.kardeşim sen bi 400w ile dene eger çalışırsa demek ki psu da sıkıntı var