Monitöre görüntü gelmiyor

beritankorkusuz

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,695
Dostlar elimde Eski 136x X 76x Çözünürlüğe sahip monitör var , üçüncü monitör olarak kullanacaktım ,fakat dönüştürücü vs almadan önce bir test edeyim dedim aynı kabloyu taktım ,fakat görüntü gelmedi. Ama ekrana Casper yazısı geliyor ve Ardından sinyal yok geliyor . Çözünürlüğü 1440 dan 720 ye düşürüp öyle taktım yinede çalışmadı , sorun nerede olabilir ?

Monitör ayarlarını sıfırlayıp, bilgisayar kapalıyken takıp deneyin.

Monitör ayarlarını sıfırlayıp, bilgisayar kapalıyken takıp deneyin.
Ayarları nasıl sıfırlayacağım konusunda herhangi bir bilgiye sahip değilim ki ayrıca ,tuşları çalışmıyor heralde

Ekrana casper yazısı geliyorsa muhtemelen windowsta ayar yapılması lazım ama bilemedim hocam.

Dostlar elimde Eski 136x X 76x Çözünürlüğe sahip monitör var , üçüncü monitör olarak kullanacaktım ,fakat dönüştürücü vs almadan önce bir test edeyim dedim aynı kabloyu taktım ,fakat görüntü gelmedi. Ama ekrana Casper yazısı geliyor ve Ardından sinyal yok geliyor . Çözünürlüğü 1440 dan 720 ye düşürüp öyle taktım yinede çalışmadı , sorun nerede olabilir ?
eğer eski ise vga vardır bu da yeni tip ekran kartlarında bulunmaz vga hdmı dönüştürücü al tak sorun kalmaz

Tuşlar çalışmıyorsa, o monitörden hayır beklemeyin yani. :)

Çalışmıyor dedim :D
Post automatically merged:

Zaten o şekilde dostum
eğer eski ise vga vardır bu da yeni tip ekran kartlarında bulunmaz vga hdmı dönüştürücü al tak sorun kalmaz

Dostum donüştürücü zaten var ,sorun onda yok ,zaten takmadan sinyal yok yazısını bekleyememya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,697
Üyeler
190,950
Son üye
lpatriotl
Geri