HDMI dan bağladım bi tane daha monitörüm var o monitörde tamamen görüntü geliyor. Bu monitörde bios ekranına kadar geliyor sonrası yok. Bu sorun monitör hertzini 75e uyguladıktan sonra olduekran kartı girişinde ya da direkt ekran kartında sorun olabilir. ekran kartında başka çıkış varsa ona takıp denedin mi ya da deneyebilir misin?
Sadece HDMI den bağlayabilirim DP girişi yok monitörün alttaki mesajıma bakabilirsin orda neden olduğunu yazdımbaska gırıs yada kablodanda olabılır kabloyuda degıs oyle dene
monitörde sıkıtı var büyük ihtimal. oc ile mi 75hz yaptınız yoksa monitör 75hz mi? başka kablo varsa onunla deneyebilirsin.HDMI dan bağladım bi tane daha monitörüm var o monitörde tamamen görüntü geliyor. Bu monitörde bios ekranına kadar geliyor sonrası yok. Bu sorun monitör hertzini 75e uyguladıktan sonra oldu
ozaman kabloda sorun war cunku bende aynı sorunu yasıyorum 2.monıtorumum kendı dp kablosunu cıkarıp hdmı kablosu takınca 60hzden yukarısını karıncalı verıyorHDMI dan bağladım bi tane daha monitörüm var o monitörde tamamen görüntü geliyor. Bu monitörde bios ekranına kadar geliyor sonrası yok. Bu sorun monitör hertzini 75e uyguladıktan sonra oldu
Valorant girdim 1920.1080 75hz yazıyordu dedim masaüstündede 75hz yapayım dedim sonrasında gmrüntü bu şekilde gelmeye başladı. Yeniden başlattım gene aynımonitörde sıkıtı var büyük ihtimal. oc ile mi 75hz yaptınız yoksa monitör 75hz mi? başka kablo varsa onunla deneyebilirsin.
Hocam format usbniz falan varsa setup ekranina giriliyor mu bir dener misinizHocam biostar yazan biosun açıldığı yer geliyor sonra bi süre boyuncu siyah kalıyor sonra karıncalı geliyo
Hocam bir deneyin ama baya ilginc bir durumGirer muhtemelen eski monitörü takıp güvenli moda alsam sonra karıncalı görüntü veren monitörü taksam??