Freesync AMD ekran kartlarında; G-SYNC Nvidia ekran kartlarında bulunur. İkisi de aynı işi görüyor.Hangisinin olması daha iyi?
AMD ekran kartları için FreeSync, Nvidia ekran kartları için G-Sync. Yani hangisi daha iyi diye bir şey yok.Hangisinin olması daha iyi?
Kartına göre değişir eğer amd kart ise freesync nvidia ise gsync monitör tercih edebilirsinHangisinin olması daha iyi?
Yani ben nvidia ekran kartlı PC toplandığımda G-Sync olan bir monitör mü almam gerekiyor?AMD ekran kartları için FreeSync, Nvidia ekran kartları için G-Sync. Yani hangisi daha iyi diye bir şey yok.
Yani ben Nvidia ekran kartlı PC toplandığımda G-Sync olan bir monitör mü almam gerekiyor?AMD ekran kartları için FreeSync, Nvidia ekran kartları için G-Sync. Yani hangisi daha iyi diye bir şey yok.
FreeSync bir monitör alabilirsin ve o monitörde G-Sync açabilirsin. Nasıl yapacağını bilmiyorsan rehberime bakabilirsin.Yani ben Nvidia ekran kartlı PC toplandığımda G-Sync olan bir monitör mü almam gerekiyor?
Yani üstünde freesync yazan bir monitör aldığımda freesync açık geliyor fakat ben istersem gysnc açabiliyorumFreeSync bir monitör alabilirsin ve o monitörde G-Sync açabilirsin. Nasıl yapacağını bilmiyorsan rehberime bakabilirsin.
Açık gelmiyor, sen açıyorsun.Yani üstünde freesync yazan bir monitör aldığımda freesync açık geliyor fakat ben istersem gysnc açabiliyorum
Doğru mu anladım?
Bazılarında açılmıyor çünkü.Anladım. Ama madem her ikisinide açabiliyorum, neden sadece freesync yazıyorlar?