Bütçe ne kadarMonitör alıcam ve 1 ms baktım fakat hepsi çok pahalı... Genellikle hikaye tarzı oyunlar oynuyorum fakat arada bi çıkıp Cs:Go giriyorum. 5ms ve 1ms arasında pek fazla bir fark olur mu?
500 tl hocam ama monitör sormuyorum ne kadar fark olur olur diye soruyorum.Bütçe ne kadar
Ms nedir diye sormuyorum hocam çok bir şey fark eder mi diyorum. Genelde hikaye tarzı oynuyorum ama arada Cs de atıyorum diye soruyorum Ms nin anlamını değil.
cs go yu üst seviyelerde oynamıyorsan pek bi farkı yok denebilir.500 TL hocam ama monitör sormuyorum ne kadar fark olur olur diye soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ms nedir diye sormuyorum hocam çok bir şey fark eder mi diyorum. Genelde hikaye tarzı oynuyorum ama arada Cs de atıyorum diye soruyorum Ms nin anlamını değil.
Farkı baksan bile hissetmezsin bence.1ms de çoğu monitörde tuzak galiba 4ms olarak gönderiyorlar.Monitör alıcam ve 1 ms baktım fakat hepsi çok pahalı... Genellikle hikaye tarzı oyunlar oynuyorum fakat arada bi çıkıp Cs:Go giriyorum. 5ms ve 1ms arasında pek fazla bir fark olur mu?
R3 3100 ve Rx 570 var yani pek üst seviyede oynuyorum diyemem. Yetenekli de değilim sadece eğlencesine oynuyorum ama yine de pek engel olmasını istemem.cs go yu üst seviyelerde oynamıyorsan pek bi farkı yok denebilir.