Neler Yeni

Yardım Monitörlere yakın zamanda indirim olurmu Mayıs 2022

Americano

80+ Bronze
merhabalar suanda bir monitör arayışındayım dolar fırladı bir anda 2 gün önce 14.90dı 15.35e cikti şuan zamlandi alacaktim alamıyorum yakın zamanda bilmiyorüm özel gün veya indirim yaparmi satıcılar

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
yakın zamanda donanım arsıvının sistemler cıkacak onlarla bırlıkte mutlaka ındırımlı monitörler çıkar diye düşünüyorum ayriyeten donanım arşivi instagram hikayelerini takip et

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yakın zamanda donanım arsıvının sistemler cıkacak onlarla bırlıkte mutlaka ındırımlı monitörler çıkar diye düşünüyorum ayriyeten donanım arşivi instagram hikayelerini takip et
monitör indirimi beklemekten başka çarem yok gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murat Önen
merhabalar suanda bir monitör arayışındayım dolar fırladı bir anda 2 gün önce 14.90dı 15.35e cikti şuan zamlandi alacaktim alamıyorum yakın zamanda bilmiyorüm özel gün veya indirim yaparmi satıcılar
Genelde Ay sonu indirimleri oluyor onları takip etmek lazım birde incehesap ta her cuma gaming gecesi tarzı bir etkinlik oluyor ordada random ürünlere indirim geliyor şansınıza kalmış ama bu dolar kurunda dalgalanma devam ederken çokta beklememek lazım gibi

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Adsız.png

çok ufak tefek indirimler olabilir ondan başkası zor çünkü 1 haftada 60Krş artan bir dolar kuru var :(

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
çok ufak tefek indirimler olabilir ondan başkası zor çünkü 1 haftada 60Krş artan bir dolar kuru var :(
Bunu görünce içim parçalanıyor allahım ne bu pahalılık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bu fiyatlar doğrultusunda müşteri bu fiyatlandırmayla alamaz indirim yapacaklarını düşünüyorum satış yapamaz yani

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Bunu görünce içim parçalanıyor allahım ne bu pahalılık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyatlar doğrultusunda müşteri bu fiyatlandırmayla alamaz indirim yapacaklarını düşünüyorum satış yapamaz yani
hocam her zaman satış yaparlar millet bakıyor aa bu bundan ucuzmuş diye alıyorlar millet artık alıştı fiyat yükselmelerine direk 100 lira bile ucuz olsa eski fiyatına göre direk alıyorlar çünkü bu ülke de yarın ne olacağı belli olmuyor

Americano

80+ Bronze
hocam her zaman satış yaparlar millet bakıyor aa bu bundan ucuzmuş diye alıyorlar millet artık alıştı fiyat yükselmelerine direk 100 lira bile ucuz olsa eski fiyatına göre direk alıyorlar çünkü bu ülke de yarın ne olacağı belli olmuyor
anlaşılan eski monitörle devam edicem ya gerçekten bunları benim yaşamam gerekmi ya

Americano

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom