monitör indirimi beklemekten başka çarem yok gibiyakın zamanda donanım arsıvının sistemler cıkacak onlarla bırlıkte mutlaka ındırımlı monitörler çıkar diye düşünüyorum ayriyeten donanım arşivi instagram hikayelerini takip et
Genelde Ay sonu indirimleri oluyor onları takip etmek lazım birde incehesap ta her cuma gaming gecesi tarzı bir etkinlik oluyor ordada random ürünlere indirim geliyor şansınıza kalmış ama bu dolar kurunda dalgalanma devam ederken çokta beklememek lazım gibimerhabalar suanda bir monitör arayışındayım dolar fırladı bir anda 2 gün önce 14.90dı 15.35e cikti şuan zamlandi alacaktim alamıyorum yakın zamanda bilmiyorüm özel gün veya indirim yaparmi satıcılar
qhd arıyorumBuna bakabilirsiniz fiyat iyi gibi geldiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bunu görünce içim parçalanıyor allahım ne bu pahalılıkAlıntıyı görüntüle
çok ufak tefek indirimler olabilir ondan başkası zor çünkü 1 haftada 60Krş artan bir dolar kuru var
Bu fiyatlar doğrultusunda müşteri bu fiyatlandırmayla alamaz indirim yapacaklarını düşünüyorum satış yapamaz yaniAlıntıyı görüntüle
çok ufak tefek indirimler olabilir ondan başkası zor çünkü 1 haftada 60Krş artan bir dolar kuru var
hocam her zaman satış yaparlar millet bakıyor aa bu bundan ucuzmuş diye alıyorlar millet artık alıştı fiyat yükselmelerine direk 100 lira bile ucuz olsa eski fiyatına göre direk alıyorlar çünkü bu ülke de yarın ne olacağı belli olmuyorBunu görünce içim parçalanıyor allahım ne bu pahalılık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyatlar doğrultusunda müşteri bu fiyatlandırmayla alamaz indirim yapacaklarını düşünüyorum satış yapamaz yani
anlaşılan eski monitörle devam edicem ya gerçekten bunları benim yaşamam gerekmi yahocam her zaman satış yaparlar millet bakıyor aa bu bundan ucuzmuş diye alıyorlar millet artık alıştı fiyat yükselmelerine direk 100 lira bile ucuz olsa eski fiyatına göre direk alıyorlar çünkü bu ülke de yarın ne olacağı belli olmuyor
buda va panel ):ViewSonic 27 Vx2718-2kpc-mhd Qhd 2560x1440 1ms 165hz 2xhdmı Dp 1500r Curved Freesync Gamıng Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ViewSonic 27 Vx2718-2kpc-mhd Qhd 2560x1440 1ms 165hz 2xhdmı Dp 1500r Curved Freesync Gamıng Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com