Monitörlü İkinci El Sistem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
https://shbd.io/s/MdBv93Rm

İkinci el bakıyorum bu sistem nasıl benim için yeter ve monitörle birlikte geliyor. Bu benim için artı çünkü evde monitör yok. Monitörle ilgili ghosting sorunları var diye duydum alınmaz dediler. En fazla 25k bütçem var. Alınır mı? Daha iyisi varsa önerebilirsiniz.

Kutu fatura varsa garantileri devam ediyorsa fiyatı da makulse alınır. İlandaki PC nin fiyatı 18K civarı anlaşabilirsen alınabilir. 22K çok da fırsat sayılmaz.

https://shbd.io/s/MdBv93Rm

İkinci el bakıyorum bu sistem nasıl benim için yeter ve monitörle birlikte geliyor. Bu benim için artı çünkü evde monitör yok. Monitörle ilgili ghosting sorunları var diye duydum alınmaz dediler. En fazla 25k bütçem var. Alınır mı? Daha iyisi varsa önerebilirsiniz.
bana pahalı geldi hocam bunun yerine 25e sadece kasa olarak 7700xtli yada vram 8 olsada olur derseniz 3070 li temiz sistem bulunabilir

bana pahalı geldi hocam bunun yerine 25e sadece kasa olarak 7700xtli yada vram 8 olsada olur derseniz 3070 li temiz sistem bulunabilir
Şuan bakıyorum bu sistem monitörlü ve anakartda wifi var diye dikkatimi çekti.7700xtli sistemler pahalı diye düşündüm bakmadım tam fiyatları bilmiyorum. Daha ucuz diye rx6000 serisine baktım daha çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutu fatura varsa garantileri devam ediyorsa fiyatı da makulse alınır. İlandaki PC nin fiyatı 18K civarı anlaşabilirsen alınabilir. 22K çok da fırsat sayılmaz.
kasanın tüm parçalarının nerdeyse kutu fatura garanti var.
Ilanda aynen bu yazıyor.daha bakma aşamasındayım eğer fazla ise bakmam yada pazarlıkla düşürmeye çalışırım.

şuna bi bakın hocam isterseniz anakartı falan yazmamış ama sorun istediğiniz özellikleri barındırıyorsa 25e de halledebilirseniz çok iyi olur
Wifi olmaması sorun değil eğer güzel bulursam odaya kablo çekerim ama sistemi bi düşünücem. Şuan bakıyorum dediğim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,849
Üyeler
186,250
Son üye
blent
Geri