Pahalı.bilgisayarcıda toplattirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
6500
Alıntıyı görüntülearkadaşlar abilerim
9ay taksitle 8500tl ye yukseliyor napmalıyım?
sistem normalde 6500TL monitör ekleyince 7860TL yaptı taksit oluncada 8500TL yaptı alınmaz mı arkadaşlar çogunuz kazık diyor ona göre hareket etmek istiyorum ben bilgisayardan fazla anlayan birisi değilimAlıntıyı görüntülearkadaşlar abilerim
9ay taksitle 8500tl ye yukseliyor napmalıyım?
bilgisayarcıda toplattirdim
reis napmalıyım benim bütçem 6500-7000TL arası monitör içinde kazık yemeden halletmek istiyorum nasıl yardımcı olursun?Ya yanlış anlamayın da gerçekten bu siteleri nereden buluyorsunuz bu hangi site ya? Bu fiyatlar ne. Gamegaraj da taksit yapıyor incehesapda yapıyor hemde 2-3 kredi kartı aynı anda bile çektirip taksitlendirebiliyorsunuz.
geçmiş olsun bende öyle olmamak için çabalıyorum işte :/Bilgisayarcıdan Yediğim Kazık
rx 580 r5 3600 b450m 2x8gb ram bu sistemi istedim, adama bana bunu koymuş: 1060 6GB // i5 7400 // B150M BAZOOKA // 8 GB 2400 MHZ // PL 92 63 C4 BOMBASI PSU bir de ailem diyor ki; o işini biliyor sen bilmiyon sen nerden anlican böyle işin ben ... 5k ya :Dforum.donanimarsivi.com
Kredi kartı ilemi alacaksın?reis napmalıyım benim bütçem 6500-7000TL arası monitör içinde kazık yemeden halletmek istiyorum nasıl yardımcı olursun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçmiş olsun bende öyle olmamak için çabalıyorum işte :/