Neler Yeni

monitörü cayma hakkım ile iade edebilir miyim?

echoes

80+ Bronze
az önce bir tane monitör sipariş verdim, sipariş vermeden önce satıcıya sordum ama stok adedi 1 olduğundan acele edip sipariş verdim, şimdi de cevabını gördüm. "Merhaba ürün açıldığında iadesi veya değişim yapamıyoruz, Ürün 2 yıl LG TÜRKİYE garantili üründen kaynaklanan bir sorun sıkıntı olursa LG yetkili servis tarafından ürün değişimi veya ücret iadesi olur, Bilginiz olsun. Sağlıklı günler dilerim" şeklinde cevap gelmiş. e tamam de ben şimdi bu üründe ölü piksel olup olmadığını nasıl anlayacağım kutuyu açıp test yapmadan. açıp test yapsam ve ölü piksel çıksa iade edemeyecek miyim... servise göndersem ne olcak ki, onlar iade veya değişim yapmaz.
her ne olursa olsun benim 14 günlük cayma hakkımı kullanma hakkım yok mu arkadaşlar nolur yardım edin çok moralim bozuluyor şu an...

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Adam beni rahatsız etme diyor bozuk bile çıksa servisle muhattap ol, muhtemelen dandik bir siteden sipariş verdin. İptal etmeni öneririm.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

echoes

80+ Bronze
Kutuyu açmadan iade edebilirsin

Adam beni rahatsız etme diyor bozuk bile çıksa servisle muhattap ol, muhtemelen dandik bir siteden sipariş verdin. İptal etmeni öneririm.

Kargoyu alırsa uğraştırır en iyisi kargoyu hiç almamak.

Siteye bağlı büyük e ticaret sitesiyse sıkıntı olmaz
iptal ettim beyler. pttavm canlı desteğe bağlanıp iptal ettim. önümüzdeki hafta perşembe'ya kadar yolu var para iadesinin ama gözüm onu görmüyo şu an, monitör almış kadar sevindim şunu iptal ettiğime.

peki beyler ben nasıl, nerden monitör alıcam allah rızası için birisi akıl versin. itopya'dan alsam ordan da çok sorun yaşayan görüyorum şu iade işlerinde. ölü piksel çıkarsa iade etmek istiyorum sadece ya bu benim hakkım olmalı, kusurlu malı iade edebilmeliyim abi nasıl iş bu nasıl müsaade ediliyor satıcının alıcıya böyle davranmasına

Furkanozr

80+ Silver
iptal ettim beyler. pttavm canlı desteğe bağlanıp iptal ettim. önümüzdeki hafta perşembe'ya kadar yolu var para iadesinin ama gözüm onu görmüyo şu an, monitör almış kadar sevindim şunu iptal ettiğime.

peki beyler ben nasıl, nerden monitör alıcam allah rızası için birisi akıl versin. itopya'dan alsam ordan da çok sorun yaşayan görüyorum şu iade işlerinde. ölü piksel çıkarsa iade etmek istiyorum sadece ya bu benim hakkım olmalı, kusurlu malı iade edebilmeliyim abi nasıl iş bu nasıl müsaade ediliyor satıcının alıcıya böyle davranmasına
Bütçeni söyle en iyi monütorü en iyi sitede söyleyelim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Konu aç

Furkanozr

80+ Silver
bütçe 5, zorlarsam 5.5. ips panel, min 144hz, kronik sorunu olmayan, rakiplerine göre daha iyi olan, genel olarak csgo, lol gibi oyunlar oynatıcak bi monitör dostum
Direk yapıştır 4800 tl
Dell monitörlerde 1 olü pixel çıksa bile servis gelip evinde değişim yapıyor monitör baya iyi kaçırma

catone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaya
az önce bir tane monitör sipariş verdim, sipariş vermeden önce satıcıya sordum ama stok adedi 1 olduğundan acele edip sipariş verdim, şimdi de cevabını gördüm. "Merhaba ürün açıldığında iadesi veya değişim yapamıyoruz, Ürün 2 yıl LG TÜRKİYE garantili üründen kaynaklanan bir sorun sıkıntı olursa LG yetkili servis tarafından ürün değişimi veya ücret iadesi olur, Bilginiz olsun. Sağlıklı günler dilerim" şeklinde cevap gelmiş. e tamam de ben şimdi bu üründe ölü piksel olup olmadığını nasıl anlayacağım kutuyu açıp test yapmadan. açıp test yapsam ve ölü piksel çıksa iade edemeyecek miyim... servise göndersem ne olcak ki, onlar iade veya değişim yapmaz.
her ne olursa olsun benim 14 günlük cayma hakkımı kullanma hakkım yok mu arkadaşlar nolur yardım edin çok moralim bozuluyor şu an...
Cayma hakkin var kardeşim. Bu hukuki olarakta koruma altındadır. Hatta ürünü garantiye gönderdiğinde doğrudan sıfır ürün talep etme hakkin var. Israrcı olun.

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Kargo geldiğinde alma otomatik iade olur satıcı hiç bir şey diyemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
peki garantiye gitti ve ölü piksel olduğu doğrulandı ve 14 günü de geçti. ne yapılacak bu durumda? cevapta, lg türkiye iade veya değişim yapar denmiş ama garantinin bunu yapma yetkisi var mı? satıcı o değil sonuçta. o sadece tamir/onarım yapmaz mı?
kutuyu açtığında ölü piksel ile karşılaşan diğer insanlar nasıl değişim veya iade yapıyor abi kafayı yicem ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

pttavm'den aldım. kargo geldiğinde almıyorum ben mi diyeceğim? böylece iade mi olacak yani? bana pek satıcının kabul edeceği bir şey gibi gelmiyor bu bilmiyorum ama
Aynen knk iade diyeceksin kargo gelince

echoes

80+ Bronze
Cayma hakkin var kardeşim. Bu hukuki olarakta koruma altındadır. Hatta ürünü garantiye gönderdiğinde doğrudan sıfır ürün talep etme hakkin var. Israrcı olun.

Kargo geldiğinde alma otomatik iade olur satıcı hiç bir şey diyemez.

Aynen knk iade diyeceksin kargo gelince
İptal ettim siparişi arkadaşlar sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk yapıştır 4800 TL
Dell monitörlerde 1 olü pixel çıksa bile servis gelip evinde değişim yapıyor monitör baya iyi kaçırma
Bu monitörü ben de incelemiştim ama gaminggen sıkıntılı diyorlar. Ölü piksel çıksa başıma bela olur mu yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,385
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom