Neler Yeni

monitörü cayma hakkım ile iade edebilir miyim?

echoes

80+ Bronze
az önce bir tane monitör sipariş verdim, sipariş vermeden önce satıcıya sordum ama stok adedi 1 olduğundan acele edip sipariş verdim, şimdi de cevabını gördüm. "Merhaba ürün açıldığında iadesi veya değişim yapamıyoruz, Ürün 2 yıl LG TÜRKİYE garantili üründen kaynaklanan bir sorun sıkıntı olursa LG yetkili servis tarafından ürün değişimi veya ücret iadesi olur, Bilginiz olsun. Sağlıklı günler dilerim" şeklinde cevap gelmiş. e tamam de ben şimdi bu üründe ölü piksel olup olmadığını nasıl anlayacağım kutuyu açıp test yapmadan. açıp test yapsam ve ölü piksel çıksa iade edemeyecek miyim... servise göndersem ne olcak ki, onlar iade veya değişim yapmaz.
her ne olursa olsun benim 14 günlük cayma hakkımı kullanma hakkım yok mu arkadaşlar nolur yardım edin çok moralim bozuluyor şu an...

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu yüzden ilk tercihiniz amazondan almak olsun.

ETAİNHUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin yıldırım
az önce bir tane monitör sipariş verdim, sipariş vermeden önce satıcıya sordum ama stok adedi 1 olduğundan acele edip sipariş verdim, şimdi de cevabını gördüm. "Merhaba ürün açıldığında iadesi veya değişim yapamıyoruz, Ürün 2 yıl LG TÜRKİYE garantili üründen kaynaklanan bir sorun sıkıntı olursa LG yetkili servis tarafından ürün değişimi veya ücret iadesi olur, Bilginiz olsun. Sağlıklı günler dilerim" şeklinde cevap gelmiş. e tamam de ben şimdi bu üründe ölü piksel olup olmadığını nasıl anlayacağım kutuyu açıp test yapmadan. açıp test yapsam ve ölü piksel çıksa iade edemeyecek miyim... servise göndersem ne olcak ki, onlar iade veya değişim yapmaz.
her ne olursa olsun benim 14 günlük cayma hakkımı kullanma hakkım yok mu arkadaşlar nolur yardım edin çok moralim bozuluyor şu an...
Bi benzer konuyu samsung buds2 kulaklığımda yaşadım. ses gecikmesi vardı geri yolladım kabul etmediler teknik servis onayı olmadan almıyorlarmış yeni yasamı neymiş tam anlamadım. sonrasında samsung teknik servisine sıkıntısının olduğunu ve iade talep ettiğime dair not yazıp yolladım 1 hafta içinde onayladılar 2.haftadada paramı geri aldım. anlayacağın 1 hafta içerisinde paranı geri alma gibi bi şansın yok gibi.

Furkanozr

80+ Silver
İptal ettim siparişi arkadaşlar sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu monitörü ben de incelemiştim ama gaminggen sıkıntılı diyorlar. Ölü piksel çıksa başıma bela olur mu yine
Bende gaminggenden dell monitör aldım olu pixel çıkınca iadeyi kabul ediyorlar çünkü dellin kuralı var 1 ölü pixel kusurlu sayılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
İptal ettim siparişi arkadaşlar sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu monitörü ben de incelemiştim ama gaminggen sıkıntılı diyorlar. Ölü piksel çıksa başıma bela olur mu yine
gemingen dell in türkiye satıcısı bende ordan aldım sıfır sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
ölü piksel çıktı mı peki? çıkarsa ne yapmam gerekiyor. bir de haftaya kalır mı monitör sizce
Ölü piksel çıkmadı çıkarsa musteri hizmetlerini ararsin değişim.olur bundan önce de Asus un tuf 165 Hz 1 MS ips almıştım 1 ölü piksel çıktı Asus da 3 ölü piksele değişim var. Onu iptal ettim bunu aldim

echoes

80+ Bronze
Ölü piksel çıkmadı çıkarsa musteri hizmetlerini ararsin değişim.olur bundan önce de Asus un tuf 165 Hz 1 MS ips almıştım 1 ölü piksel çıktı Asus da 3 ölü piksele değişim var. Onu iptal ettim bunu aldim
iptal oluyo mu öyle? 3müş 1 tane çıkmış ya hani. o şekilde olsa da kabul ediyolar mı iadeyi. gaming gen miydi yine o asus'u aldığınız site

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
iptal oluyo mu öyle? 3müş 1 tane çıkmış ya hani. o şekilde olsa da kabul ediyolar mı iadeyi. gaming gen miydi yine o asus'u aldığınız site
Hepsiburada dan aldım Asusu müşteri hizmetlerini aradim iade edebilirsiniz dediler iade ettim

Top Bottom