Direkt olarak müşteri hizmetlerini ara.n11 üzerinden aldım, adamlar msi a yolla ilk, onay verirlerse değişim sağlarız dediler. Ama ben Msi ile nasıl iletişime geçeceğim bilmiyorum.
Tamamdır, deneyeyim.Ben bu monitörü kullanıyorum, şu an aktif olarak kullanamıyorum evde değilim, şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.LG UltraGear 24GN53A-B 23.6 inch Gaming Monitor - FHD 1920x1080, TN, 144Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar
LG UltraGear 24GN53A-B 23.6 inch Gaming Monitor - FHD 1920x1080, TN, 144Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt olarak müşteri hizmetlerini ara.
FreeSync sorunsuz çalışıyor mu?Ben bu monitörü kullanıyorum, şu an aktif olarak kullanamıyorum evde değilim, şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.LG UltraGear 24GN53A-B 23.6 inch Gaming Monitor - FHD 1920x1080, TN, 144Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar
LG UltraGear 24GN53A-B 23.6 inch Gaming Monitor - FHD 1920x1080, TN, 144Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Direkt olarak müşteri hizmetlerini ara.
Evet, AMD ekran kartı kullanıyorum ben. Nvidia kartlarda oluyorsa sorun bilemem. Ama eski 75Hz FreeSycn monitörümü kullanırken Nvidia kartım vardı, o zamanlarda da bir sıkıntı yoktu.Tamamdır, deneyeyim.
FreeSync sorunsuz çalışıyor mu?
Bu sorunla karşılaşan çok kişi gördüm, ama bu sorun olmadan kullanan da çok kişi var. Bence benim panel de de bir sıkıntı olabilir. Şansımı denemek istiyorum.https://www.google.com/search?q=fre...i19i22i30l6.3316j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 bakarsan herkes bundan şikayetçi zaten. Ben açmadan kullanıyorum hiç ihtiyaç duymadım.
Bende de AMD var, o konuda sıkıntı yok ama işte benim anladığım ekranda bir poblem olabilir. Çünkü bunu alıp da sorun gören pek insan çıkmadı karşıma(ghosting dışında)Evet, AMD ekran kartı kullanıyorum ben. Nvidia kartlarda oluyorsa sorun bilemem. Ama eski 75Hz FreeSycn monitörümü kullanırken Nvidia kartım vardı, o zamanlarda da bir sıkıntı yoktu.
Fiyatı 4k'nın altıysa sırf bunun için iade etme diyecektim çünkü aynı monitörden kullanıyorum güzel monitör ama bu sıkıntı hepsinde var demiş Yönetici. İade etme hiç.4350 civarı