Neler Yeni

Yardım Monitörü iade alırlar mı?

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
n11 üzerinden aldım, adamlar msi a yolla ilk, onay verirlerse değişim sağlarız dediler. Ama ben Msi ile nasıl iletişime geçeceğim bilmiyorum.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Ben bu monitörü kullanıyorum, şu an aktif olarak kullanamıyorum evde değilim, şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

n11 üzerinden aldım, adamlar msi a yolla ilk, onay verirlerse değişim sağlarız dediler. Ama ben Msi ile nasıl iletişime geçeceğim bilmiyorum.
Direkt olarak müşteri hizmetlerini ara.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Ben bu monitörü kullanıyorum, şu an aktif olarak kullanamıyorum evde değilim, şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Tamamdır, deneyeyim.

FreeSync sorunsuz çalışıyor mu?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Tamamdır, deneyeyim.

FreeSync sorunsuz çalışıyor mu?
Evet, AMD ekran kartı kullanıyorum ben. Nvidia kartlarda oluyorsa sorun bilemem. Ama eski 75Hz FreeSycn monitörümü kullanırken Nvidia kartım vardı, o zamanlarda da bir sıkıntı yoktu.

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
https://www.google.com/search?q=fre...i19i22i30l6.3316j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 bakarsan herkes bundan şikayetçi zaten. Ben açmadan kullanıyorum hiç ihtiyaç duymadım.
Bu sorunla karşılaşan çok kişi gördüm, ama bu sorun olmadan kullanan da çok kişi var. Bence benim panel de de bir sıkıntı olabilir. Şansımı denemek istiyorum.

Evet, AMD ekran kartı kullanıyorum ben. Nvidia kartlarda oluyorsa sorun bilemem. Ama eski 75Hz FreeSycn monitörümü kullanırken Nvidia kartım vardı, o zamanlarda da bir sıkıntı yoktu.
Bende de AMD var, o konuda sıkıntı yok ama işte benim anladığım ekranda bir poblem olabilir. Çünkü bunu alıp da sorun gören pek insan çıkmadı karşıma(ghosting dışında)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Fiyatı 4k'nın altıysa sırf bunun için iade etme diyecektim çünkü aynı monitörden kullanıyorum güzel monitör ama bu sıkıntı hepsinde var demiş Yönetici. İade etme hiç.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,630
İsim
Özgürcan
bende öyle freesycn sorunu olmadı senin için bu ayar önemliyse iade edip başka monitör bakabilirsin

Top Bottom