Yardım Monitörü iade mi etmeliyim?

öyle fakat bunu iade edip asus alayım desem daha kötü panel kalitesine sahip bir şey almış olacağım. ktc 'nin fiyatı yükselmese taksit olmadığı için alamayacağım. pek bir alternatifim yok gibi,bunu da ufak tefek kusurlarına takılmadan kullanacağım artık
Hepsiburada 10 taksitle alabilirsin hocam.

320hz ile hiç işin yoksa değmeyebilir.
anladım hocam teşekkür ederim. monitör hakkında inceleme hazırlamayı düşünüyorum. konuda ne gibi test vs olmalı kısa bilgi verebilir misiniz? alacak olan arkadaşlar daha bilinçli alması açısından

anladım hocam teşekkür ederim. monitör hakkında inceleme hazırlamayı düşünüyorum. konuda ne gibi test vs olmalı kısa bilgi verebilir misiniz? alacak olan arkadaşlar daha bilinçli alması açısından
Ghosting testi yapılabilir, gsync açıkken oyunlarda titreme yaşandı mı diye bilgilendirebilirsiniz. VRR flicker diye geçer.

Işık sızması üretim hatası oldugu için testini paylaşmak mantıklı olmaz. Renk, kontrast oranı ve parlaklık testlerini de ölçüm cihazı ölçüyor. Bu konularda da bilgi vermek imkansız olur.

OSD menüsünde bulunan özellikleri gösterebilirsiniz. Görüntü kalitesi hakkında kendi yorumunuzu yapabilirsiniz. Mesela renk doygunluğu, parlaklığın ne kadar tatmin edici olduğu gibi.

Profesyonel olmadıkça veya test cihazı olmadan bilgi vermek zor ama oldugu kadar işte. Aklıma ilk bunlar geldi.

Geri