MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE

MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE

yardımcı olabilecek varmı ekran kartı 45 derecede falan donanım hızlandırmayı kapatınca düzeliyor ama kapatmadan bir çözümü yok mu
Demek ki nvidia kartlarda da oluyomuş son windows güncellemeleri bozdu haralde donanım hızlandırmayı çok kişi yaşıyor ve çözümü gerçekden donanım hızlandırmayı kapatmak

Demek ki nvidia kartlarda da oluyomuş son windows güncellemeleri bozdu haralde donanım hızlandırmayı çok kişi yaşıyor ve çözümü gerçekden donanım hızlandırmayı kapatmak
kapatmaya gerek yok bence arkadaşın attığı regedit çözümü bende işe yaradı şuanda bir sıkıntı yaşamıyorum

kapatmaya gerek yok bence arkadaşın attığı regedit çözümü bende işe yaradı şuanda bir sıkıntı yaşamıyorum
Kayıt dosyaları ile oynamayı pek tavsiye etmiyorum

Ben hep kapalı kullanıyordum donanim hizlandirmayi bu sorun oluyor bazi kullanicilarda

herhangi bir ayar açınca bozulmalar oluyorsa o açtığın ayara güncelleme yapman gerekiyordur eğer yeni bir güncelleme yoksa bozuktur kullanma

Ekte görebilirsiniz bende bu şekilde bozulmalar yaşıyorum. Şuan karşılaştığım siteler; Gemini, Copilot ve ChatGPT'nin web sitesinde.
Ekran görüntüsü 2026-02-11 124623.webp

Ekran görüntüsü 2026-02-11 133321.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,205
Üyeler
188,900
Son üye
Carry
Geri