TAKIM FULL TROLL DENK GELİYO NE DEMEK HAKETTİĞİN LİGE DÜŞMÜŞSÜN SENİN ANNEN ÖLSE HAKETTİĞİN İÇİN Mİ ÖLCEKHak ettiğin lige düşmüşsün
SİL geç bom boş oyun..........................a
ben 13 tane aldım knk plat 3 ten düştüm sonra geri 13 kazandım ve oyunu sildim boş zaman kaybı çoluk çocukla uğraşıyorsun gereksiz stress oluyorsun kendınıse saygısı olan oynamaz mt2 ye geri başladım arada da komşu var benden 3 4 yaş büyük bf v oynuyoruzArd arda 2 veya 3lose aldıktan sonra çokta devam etmemek gerek.Valorantı en son ne zaman oynadım bilmiyorum ama en son peak rankım yüce 3 81kp idi.Yine immolarla oynuyordum fakat kendim immo olamamıştım.Hatta zorlamay açalışınca yüce 1 e düştüğümü hatırlıyorum.Onun için çokta zorlamamak gerek.Sunucu da değiştirebilirisinz pariste ki pinginiz iyiyse orada oynayın
gel ben sana bi takım vereyim onla maç kazan herkes şahit 1000 TL şimdi atıcamAyağımla oynasam altından aşşağı düşmem
takıma full troll denk geliyor çoluk çocukArkadaş doğru söylüyor hakkettiğin lige düşmüşsün, Plat'dan gümüş1'e düşüyorsan bu senin sorunundur. Normal bi plat oyuncusu en fazla gold 2 veya 3'e düşüp tekrar çıkardı.