Şeyi düşünüyorum hocam dokununca artıyor bunlar bazıları sönüyor bazıları kalıyor "bir pikselden çok daha küçük her birisi" yıldız kuşağı gibi ve "yakından bakmayınca belli olmuyor" tırnak içine aldığım 2 sebepten dolayı değişim vermezler diye korkuyorumAldığın yere gönder onlar zaten teknik servisine gönderirlef uğraşmana gerek kalmaz yüksek ihtimal değişim veya para iadesi yaparlar zaten 30 ölü piksel kabul edilebilir bişe değil
Çok teşekkürler hocam yarıyıl tatilinden sonra göndereyimASUS RMA
ASUS is a worldwide top-three consumer notebook vendor and maker of the world’s best-selling, most award-winning, motherboards. Driven by innovation and committed to quality, ASUS won 4,168 awards in 2012 and is widely credited with revolutionizing the PC industry with its Eee PC™. Company...eu-rma.asus.com
Buradan talep açarsanız evinize gelip alır, garanti kapsamında onarıp geri gönderir ya da değişim kararı çıkarırlar
Peki hocam asus mu yeni monitör vericek gaming gen tr miASUS RMA
ASUS is a worldwide top-three consumer notebook vendor and maker of the world’s best-selling, most award-winning, motherboards. Driven by innovation and committed to quality, ASUS won 4,168 awards in 2012 and is widely credited with revolutionizing the PC industry with its Eee PC™. Company...eu-rma.asus.com
Buradan talep açarsanız evinize gelip alır, garanti kapsamında onarıp geri gönderir ya da değişim kararı çıkarırlar
Peki hocam asus mu yeni monitör vericek gaming gen tr mi
Teşekkürler hocamPanel değiştirip geri gönderirlerse Gaming Gen ile hiçbir işiniz olmayacak ama değişim kararı çıkarsa raporu Gaming Gen'e iletirsiniz onlar da size ya aynısını ya da muadilini verirler hocam
30 mu maşallah bi andamı oldu hepsiSelamlar tuf VG27AQ3A siyah ekranda gözüken 30 dan fazla ölü piksel sorunu ile haftaya servise göndereceğim sizce direk asusa mı göndereyim yoksa gaming gen tr ye mi (monitör 10 aylık değişim kabul ederlermi)
gecen 6 pixel cikan gormustum 30 pixel rekor oldu gorduklerim arasindaHocam fotoğrafını çekicem 2 hafta önce kamerayı kırdım yıldız kuşağı gibi valla bir pikselden daha küçük hepsi
Yakınlaşınca belli oluyor ölü pikselmi bilmiyorum da dokununca artıyor bazıları sönüyorgecen 6 pixel cikan gormustum 30 pixel rekor oldu gorduklerim arasinda
Daha fazladır hocam 30 dan saymaya üşendim yıldız kuşağı gibi .dgecen 6 pixel cikan gormustum 30 pixel rekor oldu gorduklerim arasinda
masallah hocamYakınlaşınca belli oluyor ölü pikselmi bilmiyorum da dokununca artıyor bazıları sönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha fazladır hocam 30 dan saymaya üşendim yıldız kuşağı gibi .d