Yardım Monitörü nereye göndermeliyim

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
Selamlar tuf VG27AQ3A siyah ekranda gözüken 30 dan fazla ölü piksel sorunu ile haftaya servise göndereceğim sizce direk asusa mı göndereyim yoksa gaming gen tr ye mi (monitör 10 aylık değişim kabul ederlermi)

Aldığın yere gönder onlar zaten teknik servisine gönderirlef uğraşmana gerek kalmaz yüksek ihtimal değişim veya para iadesi yaparlar zaten 30 ölü piksel kabul edilebilir bişe değil

Aldığın yere gönder onlar zaten teknik servisine gönderirlef uğraşmana gerek kalmaz yüksek ihtimal değişim veya para iadesi yaparlar zaten 30 ölü piksel kabul edilebilir bişe değil
Şeyi düşünüyorum hocam dokununca artıyor bunlar bazıları sönüyor bazıları kalıyor "bir pikselden çok daha küçük her birisi" yıldız kuşağı gibi ve "yakından bakmayınca belli olmuyor" tırnak içine aldığım 2 sebepten dolayı değişim vermezler diye korkuyorum

Buradan talep açarsanız evinize gelip alır, garanti kapsamında onarıp geri gönderir ya da değişim kararı çıkarırlar

Buradan talep açarsanız evinize gelip alır, garanti kapsamında onarıp geri gönderir ya da değişim kararı çıkarırlar
Çok teşekkürler hocam yarıyıl tatilinden sonra göndereyim

Peki hocam asus mu yeni monitör vericek gaming gen tr mi

Peki hocam asus mu yeni monitör vericek gaming gen tr mi

Panel değiştirip geri gönderirlerse Gaming Gen ile hiçbir işiniz olmayacak ama değişim kararı çıkarsa raporu Gaming Gen'e iletirsiniz onlar da size ya aynısını ya da muadilini verirler hocam

Selamlar tuf VG27AQ3A siyah ekranda gözüken 30 dan fazla ölü piksel sorunu ile haftaya servise göndereceğim sizce direk asusa mı göndereyim yoksa gaming gen tr ye mi (monitör 10 aylık değişim kabul ederlermi)
30 mu maşallah bi andamı oldu hepsi

Hocam fotoğrafını çekicem 2 hafta önce kamerayı kırdım yıldız kuşağı gibi valla bir pikselden daha küçük hepsi
gecen 6 pixel cikan gormustum 30 pixel rekor oldu gorduklerim arasinda

Yakınlaşınca belli oluyor ölü pikselmi bilmiyorum da dokununca artıyor bazıları sönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha fazladır hocam 30 dan saymaya üşendim yıldız kuşağı gibi .d

Yakınlaşınca belli oluyor ölü pikselmi bilmiyorum da dokununca artıyor bazıları sönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha fazladır hocam 30 dan saymaya üşendim yıldız kuşağı gibi .d
masallah hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,568
Üyeler
187,212
Son üye
LordJosephs