REXX 80+ Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Hamza Karakuş 11 Mayıs 2022 #1 Benim masa sunta sabitleyeceğim yer yarım santim fln monitörde 4 tane takmalık delik var şimdi ben monitörü oraya vidalasam tahta kırılırmı yada monitör düşermi (Monitör :Viewsonic 24inç 144hz)
Benim masa sunta sabitleyeceğim yer yarım santim fln monitörde 4 tane takmalık delik var şimdi ben monitörü oraya vidalasam tahta kırılırmı yada monitör düşermi (Monitör :Viewsonic 24inç 144hz)
A AnieAreYouOkey 80+ Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 53 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim fatih 11 Mayıs 2022 #2 iki tane kola peti al kes onları birini tahtanın önüne diğerini arkasında tut vidala yoksa sunta hemen kırılır. sunta çabuk kırılabiliyor
iki tane kola peti al kes onları birini tahtanın önüne diğerini arkasında tut vidala yoksa sunta hemen kırılır. sunta çabuk kırılabiliyor
REXX 80+ Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Hamza Karakuş 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AnieAreYouOkey yazmış: iki tane kola peti al kes onları birini tahtanın önüne diğerini arkasında tut vidala yoksa sunta hemen kırılır. sunta çabuk kırılabiliyor Devamı için tıklayın... Monitör ağır baya bi 1.5- 2 kg var tutarmı
AnieAreYouOkey yazmış: iki tane kola peti al kes onları birini tahtanın önüne diğerini arkasında tut vidala yoksa sunta hemen kırılır. sunta çabuk kırılabiliyor Devamı için tıklayın... Monitör ağır baya bi 1.5- 2 kg var tutarmı
A AnieAreYouOkey 80+ Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 53 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim fatih 12 Mayıs 2022 #4 REXX yazmış: Monitör ağır baya bi 1.5- 2 kg var tutarmı Devamı için tıklayın... 2kg bir şey değil ama suntalar çabuk kırılabiliyor foto atar mısın tahtanın alt kısmı ve üst kısmının bakayım
REXX yazmış: Monitör ağır baya bi 1.5- 2 kg var tutarmı Devamı için tıklayın... 2kg bir şey değil ama suntalar çabuk kırılabiliyor foto atar mısın tahtanın alt kısmı ve üst kısmının bakayım