eski monitörler kaldıramayıp, oc yapıldıktan sonra ölü pikseller çıkarmaya başlıyorpiyasada satılan 165hz ler zaten 144hz nin oc yapılmasıdır burda aşırı bi olay olucak gibi şey yapmayın monitör'e oc yapmak tehlikeliyse işlemciye yapmak çok tehlikeli olurdu
aga sen kafayı yemişsin gitmişsin bilgisayar almışsın 60hz 8 yıllık monitör ???? git bi 144hz al en ucuzundan da olsa. param yok diyorsan senin sistem muhtemelen 6000 tl civarı ama maksimum 60 fps gördüğün için 3000 tllik pc ile alıcağın keyfi ve performansı alıyorsun .dbanada ama 60 hz oynamakta istemiyorum 1650 s ile Tabi çok fark yok ama olsun genede
Şimdi birincisi maksimum 60 fps almıyorum ikincisi eski pc den kalma bir monitör ve beş kuruş param yok .daga sen kafayı yemişsin gitmişsin bilgisayar almışsın 60hz 8 yıllık monitör ???? git bi 144hz al en ucuzundan da olsa. param yok diyorsan senin sistem muhtemelen 6000 TL civarı ama maksimum 60 fps gördüğün için 3000 tllik pc ile alıcağın keyfi ve performansı alıyorsun .d
Büyük ihtimalle olmaz ama daha fazlasını denemeni tavsiye etmemMonitörüm 60hz ama 66hz ye overclock yaptım sorun olur mu?
zaten 67 ye alınca bozulmalar başladı 66 ya aldım geriBüyük ihtimalle olmaz ama daha fazlasını denemeni tavsiye etmem
monitör 60hz olduğu için en fazla 60 görüyorsun diyorum .d yani pc in 150 fps alsa bile senden daha ucuz bi bilgisayarı olup 65 fps alıp 60hz monitörü olan biri ile aynı performans demek bu da boşuna pahalı sistem almışsın oluyorŞimdi birincisi maksimum 60 fps almıyorum ikincisi eski pc den kalma bir monitör ve beş kuruş param yok .d
Dostum öyle değil. 75HZ monitörüm var fakat örnek olarak CS'yi 75fps sabit oynadığımda mouse çevirmek daha zor,stabil değil fakat 200-300 fps aralığında oynayınca oyun daha stabil gözüküyor.monitör 60hz olduğu için en fazla 60 görüyorsun diyorum .d yani pc in 150 fps alsa bile senden daha ucuz bi bilgisayarı olup 65 fps alıp 60hz monitörü olan biri ile aynı performans demek bu da boşuna pahalı sistem almışsın oluyor