Monitör yetmiyorsa oc yapılır hocam gerekmedikçe hiçbir şeye oc yapmayın (stock ayarlara al)Asus vg27aqml1a monitörüm var 260 hz ancak sanki 120 hz miş gibi hissettiriyor monitör normalde 240 hz kendi oc özelliğiyle 260 hz yaptım bununla alakalı olabilir mi ?
Monitörün zaten kendi özelliği bu direkt ayarlarından girip 260 a çekebiliyosun ama yinede dediğin gibi yaptım hala aynı akıcılık yokMonitör yetmiyorsa oc yapılır hocam gerekmedikçe hiçbir şeye oc yapmayın (stock ayarlara al)
Monitörün kendi arayüzünden yapmış sıkıntı çıkarmaz niye stock ayarına alsın?Monitör yetmiyorsa oc yapılır hocam gerekmedikçe hiçbir şeye oc yapmayın (stock ayarlara al)
Monitörü güncellemeyi deneAsus vg27aqml1a monitörüm var 260 hz ancak sanki 120 hz miş gibi hissettiriyor monitör normalde 240 hz kendi oc özelliğiyle 260 hz yaptım bununla alakalı olabilir mi ?
İhtiyaç duymadıkça monitörü daha fazla yormaya gerek yokMonitörün kendi arayüzünden yapmış sıkıntı çıkarmaz niye stock ayarına alsın?
Ben neden ihtiyaç duymadıkça oc yapayım dedim stock ayarda kullansın yetmezse arttırır (adamın konusunu *** etmeye gerek yok uzatmayalım ikimizde)o zaman sen ekran kartının %50sini kullanacak şekilde fp
si de kısıtlıyorsundur
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman sen ekran kartının %50sini kullanacak şekilde fpsi kısıtlıyorsundur