ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,600
- Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğim kanal bu hocam bu videolara bakarak tercihimi yaptım monitörler arasındaDell markasının sevdigim yanı ölü pixel çıkarsa degişim yapıyorlar. Bir sorun yaşarsan 3 sene içinde aynı monitörü sana verirler. Dell çok kaliteli bir marka. Ama yapılan incelemelerde Senin monitör ile Dell'i karşılaştırdılar tek gördügüm dezavantaj dell monitörün full siyah ekranda kötü performansa sahip olması. Msinin siyah tek düzeligi daha iyi. Bunun dışında hemen hemen aynı monitörler kalite olarak. Dell'in parlaklıgı 360 cd Msi'nın 300. Parlaklık olarak Dell önde. Ben siyah tekdüzelige önem verdigim için msi alırdım ama bu kadar vermem. 3600'e düştügü için gözüm kapalı alırım Dell monitörü.
aldım mı bir kere alıyorum diye gerçekten iyisini almayı isterim hocam görüntü kalitesi benim için çok önemlidir dizi film ve oyun oynarken en iyisini en doğru renkleri görmeyi isterim
tercih meseli tabi ki de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temassız ölçüm yapan dereceniz varsa bir bakın derim hocam sıcaklığınaBenim de aynı yaw yakmıyor ama sıcak gibi monster a27 kullanıyorum