Neler Yeni

Yardım Monitörüm bozuldu sanırım.

goku010203

80+ Bronze
Merhaba henüz bilgisayarim olmadığı için uzun süredir monitörü kullanmiyorum ilk aldığımda test ettim ve herhangi bi sorunh yoktu şimdi açtım ve garip bir problemle karşılaştım napabilirim? Kutu içerisindeyken problemi çıkmış olabilir mi? Garantisi hâlâ bulunuyor, garantiye göndersem yapılır mı? Yardım ederseniz çok sevinirim. @Fantastiktürk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ne demek istediğinizi anlayamadım. Hdmi girişi ile bağladığım laptopta bu sorun ile karşılaştım, hdmi kabloyu çıkardığım zaman aynı problem vardı. Başka bi laptopum yok.
Kusura bakmayin ben videodaki laptop u ek olarak kullanıyorsunuz zannettim, ona binaen masaüstü bilgisayarınıza bağlı olduğunu düşündüm monitörün. O hâlde laptopun kendi ekranında bu bozulma olmuyor ise, o zaman ekran kartı kaynaklı bir sorun değil diyebiliriz. Muhtemelen monitör kaynaklı sorun. Garantisi devam ediyor mu monitörün?

goku010203

80+ Bronze
Kusura bakmayin ben videodaki laptop u ek olarak kullanıyorsunuz zannettim, ona binaen masaüstü bilgisayarınıza bağlı olduğunu düşündüm monitörün. O hâlde laptopun kendi ekranında bu bozulma olmuyor ise, o zaman ekran kartı kaynaklı bir sorun değil diyebiliriz. Muhtemelen monitör kaynaklı sorun. Garantisi devam ediyor mu monitörün?
Evet devam ediyor. Laptopta aynı problemle karşılaşmadım.

goku010203

80+ Bronze
Son durum: Arkadaşlar arayıp birebir değişim istediğimi söyledim garantiye gondericem ama incehesapta aldığım modelin stoğu gözükmüyor eğer daha düşük model teklif ederlerse kesinlikle kabul etmeyeceğim. Hiç kullanmamıştım Max 15 dk testlerini yapıp geri kutusuna koydum kutudaydı bugün baktığımda bozuktu.

Top Bottom