Neler Yeni

Monitörüm de ölü piksel var mı?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
1.png
2.png
3.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar dün bu leke yoktu leke mi ölü piksel mi ne anlamadım? bozuk mu monitör anlamadım 2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yoktu bugün çıktı bu

Bide arkadaşlar atlete gözlük temizleme spreyi sıktım temizledim ekranı normal yeşil beze de bir şey olur mu? ama geçmedi o leke iade de etmeli miyim 3 ölü piksele karşı normal karşılıyor dedi aldığım yer asus öyle diyormuş

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Arkadaşlar dün bu leke yoktu leke mi ölü piksel mi ne anlamadım? bozuk mu monitör anlamadım 2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yoktu bugün çıktı bu
Ölü pixeli bu şekil başka ekrandan görmek çok zor. Çıplak göz ile baktığında "monitörtest" sitesinden renk atması var mı ve diğer renklere geçince ufak nokta şeklinde pixeller var mı bakar mısın. siyah lekenin olduğu yere parmak ucunla çok hafif bir baskı uygula renk değişecek mi bir bak

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü pixeli bu şekil başka ekrandan görmek çok zor. Çıplak göz ile baktığında "monitörtest" sitesinden renk atması var mı ve diğer renklere geçince ufak nokta şeklinde pixeller var mı bakar mısın. siyah lekenin olduğu yere parmak ucunla çok hafif bir baskı uygula renk değişecek mi bir bak
1679683729157.png

böyle bir şey çıkıyor neyi anlamam gerek buradan baktığım da?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
yok renk değişmiyor pixel de yok renk atması da yok

ok tuşları ile aşşağıya kaydır bu işlemi yapmadan önce f11 tusuna basıp yap, renkler arasında geçiş yapar oradan bakarsın.
o küçük nokta hep orada duruyo

ok tuşları ile aşşağıya kaydır bu işlemi yapmadan önce f11 tusuna basıp yap, renkler arasında geçiş yapar oradan bakarsın.
ilk aldığım da yoktu böyle bir şey ya neden sonradan oluştu?

hafifçe sertte bastırdım dediğiniz gibi umarım ondan da bir şey olmaz

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
yok renk değişmiyor pixel de yok renk atması da yok

o küçük nokta hep orada duruyo

ilk aldığım da yoktu böyle bir şey ya neden sonradan oluştu?

hafifçe sertte bastırdım dediğiniz gibi umarım ondan da bir şey olmaz
Hayır dediğim gibi hafif baskı uyguladıysan bir şey olmaz, ölü pixel, ekran lekesi durduk yere oluşma ihtimali düşük ama olmaz diyemem ölü pixel yok zaten panelinde dediğine göre, onun dışında ekranı temiz bir bezle temizle belki ekranın üzerindedir. Değil ise yapabileceğin çok bir şey yok gibi duruyor.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Arda
Hayır dediğim gibi hafif baskı uyguladıysan bir şey olmaz, ölü pixel, ekran lekesi durduk yere oluşma ihtimali düşük ama olmaz diyemem ölü pixel yok zaten panelinde dediğine göre, onun dışında ekranı temiz bir bezle temizle belki ekranın üzerindedir. Değil ise yapabileceğin çok bir şey yok gibi duruyor.
biraz yüksek bastırdım da bir şey olmadı şu ana dek. Neden olur o ya o ölü pixel değilse nedir? alla alla

Top Bottom