Neler Yeni

Yardım Monitörüm gözlerimi çok ağrıtıyor

ips modellerde böyle bir şey olduğunu duymuştum ama gün ışığına bakamaman normal bence sonuçta parlak birşeyden çok daha parlak birşeye geçiş yapıyorsun.
az önce dışarı çıktım birde bizim burada kar yağmıştı 2dk gör oldum dışarda etrafa değişik değişik baktım :D
flash atmışlar gibi oldum cs de hissettim kendimi :D

Flamesa

80+ Silver
gözlerimi bozmaz değil mi
çünkü gözlük taktıkca insanın gözü tembelleşiyor ve gözlük takmaya adapte oluyormuş
Hocam benim gözüm bozuk mavi ışık filtreli gözlük aldım.(gozlerim 1 numara 1 metreden sonra etrafımdakiler bulaniklasmaya başlıyor) 1 gün sürdü alışmam.Yakindaki nesnelere bakarken sorun yok telefon vs mavi ışık yayan biseye bakınca gözüm yoruluyor yaşarıyor o yuzden takmıyorum ev içinde.Yani gözlük yerine mavi ışık korumalı bir monitör daha iyi olabilir. Sizin kararınız tabi.

hocam windows arama kısmına gece ışığı yazın aktif edin yorulmaz gözleriniz
aaa evet bu ayarı biliyorum telefonlarda mavi ışık filitresini aç diye geçiyor telefonumda kullanıyorum ama bu da ekranı çok sarartıyor :(
tabi ki göz sağlığımdan önemli değildir bu özelliği kullanacağım
teşekkür ederim

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
aaa evet bu ayarı biliyorum telefonlarda mavi ışık filitresini aç diye geçiyor telefonumda kullanıyorum ama bu da ekranı çok sarartıyor :(
tabi ki göz sağlığımdan önemli değildir bu özelliği kullanacağım
teşekkür ederim
en iyi cevap seçersen sevinirim

Hocam benim babam telefoncu bizzat bunu bilirim. Dinlendirici gözlük ile bak yada blue ışık filitresi varsa onu aç hiç olmadı ışığı kıs biraz.
eyvallah usta şu mavi ışık bitiriyor bizleri yakında kör olucaz teknoloji teknoloji derken

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam gece ışığı modunu açabilirsiniz. Monitör'ün parlaklık ayarlarını kısabilirsiniz.

rtx 3090

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MQ_Mause

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Uzun süre pc baktığımda gözlerim çok ağrıyor bir sonraki gün ise ışığa bakamıyorum gözlerim kamaşıyor aceba monitörüm mü kötü diyeceğim ama bilemedim montörümde aceba mavi ışık filitresi felan var mı?
modeli bu
birde monitör tavsiyeleriniz nelerdir?
bence vardır mavi ışık filtresi monitörün menüsünü kurcalayın eğer yok ise gözlük alın mavı ışık filtreli onunla uğraşamama diyorsanız toptan monitörü değiştirin şimdi bir öneri atıcağım

Hocam benim gözüm bozuk mavi ışık filtreli gözlük aldım.(gozlerim 1 numara 1 metreden sonra etrafımdakiler bulaniklasmaya başlıyor) 1 gün sürdü alışmam.Yakindaki nesnelere bakarken sorun yok telefon vs mavi ışık yayan biseye bakınca gözüm yoruluyor yaşarıyor o yuzden takmıyorum ev içinde.Yani gözlük yerine mavi ışık korumalı bir monitör daha iyi olabilir. Sizin kararınız tabi.
aynen hocam bende öyle düşünüyorum çevremde çok fazla gözlük takan insanlar var bazılarıın gözlüğünde mavi ışık koruması var ama yine de gözleri sulanıp ağrıyabiliyor uzun süre ekrana bakınca
birde gözlüğün bana yakışacağını pek düşünmüyorum :D

Ekler

• 1613644464092.png
    1613644464092.png
    235.8 KB · Hit: 15

Erda Yıldırım

80+ Gold
Uzun süre pc baktığımda gözlerim çok ağrıyor bir sonraki gün ise ışığa bakamıyorum gözlerim kamaşıyor aceba monitörüm mü kötü diyeceğim ama bilemedim montörümde aceba mavi ışık filitresi felan var mı?
modeli bu
birde monitör tavsiyeleriniz nelerdir?
bana doktor monitör için mavi ışık filtresi önerdi o baya yardımcı oldu artık 6 saate yakın oturabiliyorum

bana doktor monitör için mavi ışık filtresi önerdi o baya yardımcı oldu artık 6 saate yakın oturabiliyorum
6 saat yine iyiymiş ben hergün 12-14 saat ekrana bakıyorum bazen pc oluyor bu bazen telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,442
Üyeler
165,184
Son üye
Narkoz45
Top Bottom