Bir sıkıntı olmaz. Ben genelde monitörü kapatmıyorum. Bilgisayar kapanınca kendilerini uyku moduna alıyorlar zaten.arkadaslar monitörüm akım korumalı değil normal bir üçlü prize bağlı bir sıkıntı olurmu ve geceleri tuşundan kapatmasam bir zararı dokunurmu?
kanka elektrik gidip gelirse yuksek voltaj yaparsa çöp olmazmı makinaBir sıkıntı olmaz. Ben genelde monitörü kapatmıyorum. Bilgisayar kapanınca kendilerini uyku moduna alıyorlar zaten.
Bende 17 yıllık monitör vardı halen sağlam bir şekilde çalışıyor. Akım korumalı priz takmadan önce Asus VP249QGR monitörümde de sıkıntı olmamıştı. Eğer oturduğun yerde elektrik çok kesilip birden geliyorsa akım koruyucu priz tak bir tane.kanka elektrik gidip gelirse yuksek voltaj yaparsa çöp olmazmı makina
işte reis akım korumalı prizlerde pahalı beBende 17 yıllık monitör vardı halen sağlam bir şekilde çalışıyor. Akım korumalı priz takmadan önce Asus VP249QGR monitörümde de sıkıntı olmamıştı. Eğer oturduğun yerde elektrik çok kesilip birden geliyorsa akım koruyucu priz tak bir tane.
monitör kankaanahtarlı 6 lı priz var elektirik kaçağıda var kırmızı tuşuna basıyorum kapanmıyor elektirik veriyor şahsen canım sıkılınca ayağımla kapa aç kapa aç yaparak elektirik alıyorum işin şakası zevkli olmaya başladı elektirik git gelen dolayı bilgisayara bişi olmaz.
Bişi olmaz tokideyken ben çok gidiyordu sorun olmazmonitör kanka
harbiden bu tarz küçük şeyler niye bu kadar zevkli oluyoranahtarlı 6 lı priz var elektirik kaçağıda var kırmızı tuşuna basıyorum kapanmıyor elektirik veriyor şahsen canım sıkılınca ayağımla kapa aç kapa aç yaparak elektirik alıyorum işin şakası zevkli olmaya başladı elektirik git gelen dolayı bilgisayara bişi olmaz.
Gerçekten bilmiyorum hadi elektrik vermesini anladım ayağıma ama neden kırmızıya basınca kapanmıyor onu çözemedim. Tam ortasına alınca iyi titretiyor amaharbiden bu tarz küçük şeyler niye bu kadar zevkli oluyor
tamam dostum sağol <3Bişi olmaz tokideyken ben çok gidiyordu sorun olmaz
Gerçekten bilmiyorum hadi elektrik vermesini anladım ayağıma ama neden kırmızıya basınca kapanmıyor onu çözemedim. Tam ortasına alınca iyi titretiyor ama
ahahahahahahaaharbiden bu tarz küçük şeyler niye bu kadar zevkli oluyor