Neler Yeni

Monitörüm sürekli kapanıyor yardım

kozmoss4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağatay
Yeni bir kasa topladım ama monitör açılıp hemen kapanıyor neden olabilir daha ilk kez açıyorum ana ekranı bile göremedim daha

eneskaya6

80+ Silver
Monitor ne insallah gigabyte g24f2 değildir

kozmoss4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitor ne insallah gigabyte g24f2
Mesaj otomatik birleştirildi:

ASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R monitör bu 165hz yeni aldım her şey sıfır şuan ama monitör ayarlar kısmına geldiği gibi kapanıyor

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Kablonu değiştirmeyi dene

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Kablonda temassızlık yapıyor olabilir + monitör gittiğinde güç ışığı vs yanıyor mu?
Ekran kartına tam oturttuğuna emin misin + farklı girişleri de dene atıyorum HDMI 1 HDMI2

Luxier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet K
Ekran kartının eski driverları duruyor olabilir yenileriyle çakışıyor olabilir kaldırmadıysanız deneyin gerçi yeni kasa demişsiniz ama benimde başıma gelmişti ondan söylüyorum.

kozmoss4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının eski driverları duruyor olabilir yenileriyle çakışıyor olabilir kaldırmadıysanız deneyin gerçi yeni kasa demişsiniz ama benimde başıma gelmişt
Kablonda temassızlık yapıyor olabilir + monitör gittiğinde güç ışığı vs yanıyor mu?
Ekran kartına tam oturttuğuna emin misin + farklı girişleri de dene atıyorum HDMI 1 HDMI2
Monitörü açmayı başardım açık kaliyor ama yeniden başlat veya o tarz şeyler yaptığımda direk kapanıyor şuan her şey sıfır şeklinde

Kablonu değiştirmeyi dene

Monitörü kasayla beraber aldım sıfır şuanda kabloda bir sorun yoktur bence yinede saol

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Hamza Külünkoğlu
Ne zaman yeni kasa toplasam sorun hep ramlarde oluyor. Ramleri çıkarıp, yerlerini değiştirip yeniden takmayı dener misiniz?

Top Bottom