Formattan sonra ekran kartı driverını yükledin mi?Bilgisayara format atmadan önce 180 hertz ayarlayabiliyordum şimdi ne denediysem 60 hertz üstünü göremiyorum 1920*1080p çözünürlükte
Ekran kartınızın modeli nedir?Bilgisayara format atmadan önce 180 hertz ayarlayabiliyordum şimdi ne denediysem 60 hertz üstünü göremiyorum 1920*1080p çözünürlükte
yükledimFormattan sonra ekran kartı driverını yükledin mi?
1030Ekran kartınızın modeli nedir?
120 ya da 144'e kadar alabilmesi gerekirdi öyle olsaydı. 9800 gtyle bile hdmi üzerinden 120 hz alınabiliyor.Hdmi ile bağladıysan böyle olabilir. Display port kullanmak lazım bildiğim kadarıyla
formattan önce hiçbir şey yapmadan 180 hertz kullanabiliyodum120 ya da 144'e kadar alabilmesi gerekirdi öyle olsaydı. 9800 gtyle bile hdmi üzerinden 120 hz alınabiliyor.
formattan önce hiçbir şey yapmadan 180 hertz kullanabiliyodum
bunu yüklemiştim zaten ama değişiklik olmadıİndirip yükleyin.Geforce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
O zaman özel çözünürlükten halledebilirsiniz diye düşünüyorum.bunu yüklemiştim zaten ama değişiklik olmadı
nasıl yapacağımO zaman özel çözünürlükten halledebilirsiniz diye düşünüyorum.
nvidia denetim masasından.nasıl yapacağım
olmuyornvidia denetim masasından.