Monştörüm LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" normalde 1080p 144hz ve 2k da 75hz modları vardı ama neden bilmiyorum hiçbirşey yapmama ramen 4k 144hz olarak ayarlaya biliyorum ve bu tüm oyunlarda oyun içi çözünürlülük içinde geçerli
Evet 4k göre bileceğimi bende düşünmüyorum ama cidden hiç bir ayara veya oc güncelleme vs yapmadığım halde geldi laptop kullanıyorum gtx1650 r5 5600Hekran kartı driverından bir şeyler yapmışsındır sadece fpsini düşürür
Birde alakasız ama şu anda dyıng ligt 2 oynuyorum 1080p fsr2 kalite ayarlada orta-yüksek arası daha çok orta oyun sürekli olarak takılıyor donup kalıyor sonra kasa kasa devam ediyor bi rahatlıyor 60 fps oluyor sonra bi anda 18 fps olup donuyor oyun hdd de kurulu ve pc açılırkende sürekli hdd tamir ediliyor diyor hdd de bir sıkıntı olabilirmi acabadsr açılmıştır hocam bi şekilde
büyük ihtimal hasarlıdır hocam hdd çıkartıp ssdye kurmayı deneyimnBirde alakasız ama şu anda dyıng ligt 2 oynuyorum 1080p fsr2 kalite ayarlada orta-yüksek arası daha çok orta oyun sürekli olarak takılıyor donup kalıyor sonra kasa kasa devam ediyor bi rahatlıyor 60 fps oluyor sonra bi anda 18 fps olup donuyor oyun hdd de kurulu ve pc açılırkende sürekli hdd tamir ediliyor diyor hdd de bir sıkıntı olabilirmi acaba
Teşekkürler denerimbüyük ihtimal hasarlıdır hocam hdd çıkartıp ssdye kurmayı deneyimn